folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme (Yardım)

Vücut Geliştirme (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

body e filan gerek yok

günlük harcadığın enerji den fazla enerji almalısın ki besinlerden kilo alasın

günde 3 öğün yemek yer normal bir insan

sabah öğle aksam

bunların arasında en fazla 6 saat olmalı   mesela sabah 9 da kahvaltı yaptın  en geç öğlen 3 te öğlen yemeğini yemelisin aksam 9 dada aksam yemeğigece yatarkende a ve e vitamini alabilirsin  bu vitaminleri balık yağı kapsullerinden edinebilirsin

3 öğün tamam birde mümkünse ara öğün almaya bak sabah ile öğlen-öülen ile aksam yemeği arasında 1 paket bisküvi veya sandviç yiyebilirsin

bunları 15 gün düzenli olarak yap sonra duruma bak halen kilo alamıyorum fazla bi etkisi olmadı diyorsan kahvaltıda 5 dilim ekmek yiyorsan 6 dilim ye aynı şekilde diğer öğünlerdede ekmekte artırma yap

görüceksin nasıl kilo aldığını ben 1,5 ay önce 61 kiloydum şimdi 74 kiloyum

birde göbeğim benden önde gitmesin diyorsan aldığın kiloları şınav-mekik-ucuz yollu bulabileceğin dumble setleriyle vücuduna yayabilirsin

acelem var biraz bu yüzden hızlı yazdım yazım hatları ve anlamsız cümleler olabilir umarım yardımcı olur bu yazdıklarım

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2264 Toplam Mesaj: 22