folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Yağ Oranı Yüksekliği Ve Sivilce

Vücut Yağ Oranı Yüksekliği Ve Sivilce

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar değişik bir sorum var

Eskiden yağ oranım çok fazla yüksek değildi ve abur cubura çok fazla abanıp ve çok yağlı şeyler yediğim zaman sivilcelenmeler oluyordu suratımda ve vücutta.

Şimdiki sorunum şöyle şimdi vücut yağ oranım arttı bayağı  ve  ne zaman bir patatez kızartması tarzı yağlı felan birşey yesem 3 gün sonra sivilce çıkmaya başlıyor

Aklıma yukarıdaki yazdığım şey geldi yağ oranım az iken 3-4 hafta hergün patatez kızartması felan yesem yine çıkmazdı ama şimdi resmen 1 gün yiyeyim ertesi günden sinyal vermeye başlıyor 3 gün sonrada filiz veriyor namussuzlar :D

Yağ oranıyla ilgisi varmıdır bu töleransın düşmesinde

Not bu arada gözünüzün önünde bir obez canlanmasın ama kafadan söylemek gerekirse göz kararı olarak %25 felandır yağ oranım

Edit : şuradan baktım işte arkadaşlar

Mod silmesin doktora git vs diye eğer müritlerde cevap bulamazsam giderim doktora :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam valla geçen gün saç traşından sonra berberin çırağı köpük bişey tarzı bieşy sürmeye başladı yüzüme dedim napıyosun amk sakallar kalıcak yok abi cildin çok yağlı bakım yapıyorum dedi cidden 4-5 gündür cildim tam kıvamında tabi ne sürdü bilmiyorum :|

bu arada cildiye niye var hocam doktora gidilmez demişsinde :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

benzer durum yaşıyorum hocam . akşam cips yiyeyim sabah sivilcem çıkıyor ama bi tane cıkıyor patlatıyorum belli bilee olmuyor :D patlat gitsin aq :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam valla geçen gün saç traşından sonra berberin çırağı köpük bişey tarzı bieşy sürmeye başladı yüzüme dedim napıyosun amk sakallar kalıcak yok abi cildin çok yağlı bakım yapıyorum dedi cidden 4-5 gündür cildim tam kıvamında tabi ne sürdü bilmiyorum :|

yok hocam o gidilmez olayını şunun için söyledim ben geçirebiliyorum sivilceleri mesela doğru düzgün yağsız felan yediğimde geçiyor 1 hafta içinde nezaman birkez yağlı felan yesek anında sivilce basıyor ha tabi gidilirde doktora ben yağ oranını düşürmeye başladım vücutta o yüzden soruyorum sorunun çözümü yağ oranımı diye

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kükürtlü sabunla yıkan hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

Yeşildi değil mi hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Yeşildi değil mi hocam ?

yok hocam beyaz

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kükürtlü sabunla yıkan hocam.

hocam biliyorum onları işe yarıyor ama ben zaten geçirebiliyorum :D 1-2 hafta sağlıklı beslenince geçiyor ama birbün kaçamak yapalım diyoruz ertesi gün acılılı rahatsız eden sivilceler çıkıyor :D vücut yağ oranından dolayı bu durum böyle her yağlı yiyişte çıkıyorsa yağ yakımını dahada hızlandırıcamda o yüzden diyorum .d

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

hocam son 1-2 haftadır aynı olayı bende yaşıyorum.. bende o kızartmalardan sonra sivilceler çıkıyor ya parmaklarda falan.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

uppp

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sivilce nedir?

kilolu veya zayıf olmayla alakası yok zaten. vücut yağ oranı önemli bir etkende olsa tam oalrak onunlada alakası yok

şöyle anlatayım her deri ince gözeneklerden oluşuyor. ve her 28 günde bir alltan deri yukarı doğu itiliyor ve deri yenileniyor.

aynı işlem metabolizman hızlı çalıştığındada oluyor daha hızlı şekilde

bu işlem olurken gözenekler kapalı olursa

yada normal hızından daha fazla itelendiği zaman(100 kişinin izdihamla dışarı çıkmaya çalışınca nasıl millet kendini eziyorsa öyle)

dış gözenek başında tıkanıklığa sebep oluyor.

bendede aynı problem olurdu.

e vitamini, gliserin besliyor yumuşatıyor bu sadece ek bilgi

ve antioksidan içerikli şeyler ye iç ürünler kullan ve peeling yapacaksın( yani keseleneceksin)

çok su içmek ve sporda çok faydalı

kadın gibi deyip gurur meselesi yapmayacaksan bitkisel maskeler yapabilirisn çok kolay.

dışarıda 100 gibi fiyata kazıklanıyorlar. sen kadınlar kulübü gibi yerlerden öğrenebilirsin.

hepsini denemedim nasıl etkisi olur bilemiyorum sonra karışmam ama neticede yenilen şeyler sıkıntı çıkmaz

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/etiketler/yuz-maskesi

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/etiketler/cilt-bakimi

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/guzellikkozmetik/bitkilerle-cilt-maskeleri-tonikler-kremler-41926.html

son olarak aktarlarda bitkisel sabunlar satılıyor

A101 de 2.75 tl  i sanırım süper sabunlar var millet nasıl alıyor. hepsinden aldık çok güzel yüze kullanma yada gözüne kaçırma üstünde yazıyor.

duş jelini bıraktık.

futurist tarafından 31/May/14 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2752 Toplam Mesaj: 20