Vücut Yağ Oranı Yüksekliği Ve Sivilce
-
Yüzde 10'a düştüm son yüzde 2'yi kaybedemiyorum anasını satayım.
-
KrypT bunu yazdı
Yüzde 10'a düştüm son yüzde 2'yi kaybedemiyorum anasını satayım.
peki bu sivilce olayıyla ilgili ne diyeceksin fikrin ne hocam
teşekkürler
-
upupupup
-
Benım yağ oranım yuzde 3 cıktı doktor cıhaz yanlıs olcmustur yasayanassın dedı tekrar olcduk 5 cıktı
bırtane cıps neyım yesem azım yuzum sıvılceden gecılmez dudagımda bıle cıkar, kımısı ogle derınden gelırkı azdaha zorlasa azımın ıcınden cıkıcak olur kımısıde ogle yuzeye yakın cıkarkı dokunmadan patlar
cinko eksıklıgınden cıkarmıs en cok sıvılce
-
Yağı, tuzu ve şekeri minimuma indirin. Spor yapın, yürüyen merdiven yerine normal merdiveni, kısa mesafede otobüs yerine yürümeyi tercih edin. Krem ile ertelemenin manası yok. Sağlıklı yaşayın. Patatesi de haşlayıver. Sanki kızartınca tadı çikolatalı pastaya dönüşüyor.
-
erebos bunu yazdı
Benım yağ oranım yuzde 3 cıktı doktor cıhaz yanlıs olcmustur yasayanassın dedı tekrar olcduk 5 cıktı
bırtane cıps neyım yesem azım yuzum sıvılceden gecılmez dudagımda bıle cıkar, kımısı ogle derınden gelırkı azdaha zorlasa azımın ıcınden cıkıcak olur kımısıde ogle yuzeye yakın cıkarkı dokunmadan patlar
hatırlattığın iyi oldu
-
Ciltte yağlanma sorunu benimde var cildiyeciye gittim sırt bölgem sorunluydu büyük bölümü etil alkol içeren bi karışım yaptı eczacı doktorun yazdığı receteye bakarak bir ay içinde günlük kullanım sonrası azaldı tabi bu dış tedavi yöntemi, cilt yağlarının dışa vurmasının en büyük sebebi karaciğerdir
-
erebos bunu yazdı
makına yıne yanlıs ölçmustur hacı %5 cok düşük yada afrıkalılara benzıosun yemek falan yemıon hıc heralde
-
Kurtcebe bunu yazdı
Ciltte yağlanma sorunu benimde var cildiyeciye gittim sırt bölgem sorunluydu büyük bölümü etil alkol içeren bi karışım yaptı eczacı doktorun yazdığı receteye bakarak bir ay içinde günlük kullanım sonrası azaldı tabi bu dış tedavi yöntemi, cilt yağlarının dışa vurmasının en büyük sebebi karaciğerdir
aynen hocam dıştan sabunla kükürtle falan olmaz bu iş meseleyi içten çözmedikten sonra yine çıkar.Sorun karaciğerde.
Uzun soluklu karaciğer destek seti kullanmanızı öneririm