folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Yağ Oranı Yüksekliği Ve Sivilce

Vücut Yağ Oranı Yüksekliği Ve Sivilce

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yüzde 10'a düştüm son yüzde 2'yi kaybedemiyorum anasını satayım.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Yüzde 10'a düştüm son yüzde 2'yi kaybedemiyorum anasını satayım.

peki bu sivilce olayıyla ilgili ne diyeceksin fikrin ne hocam

futurist

teşekkürler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

upupupup

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Benım yağ oranım yuzde 3 cıktı doktor cıhaz yanlıs olcmustur yasayanassın dedı tekrar olcduk 5 cıktı 

bırtane cıps neyım yesem azım yuzum sıvılceden gecılmez dudagımda bıle cıkar, kımısı ogle derınden gelırkı azdaha zorlasa azımın ıcınden cıkıcak olur kımısıde ogle yuzeye yakın cıkarkı dokunmadan patlar

cinko eksıklıgınden cıkarmıs en cok sıvılce

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yağı, tuzu ve şekeri minimuma indirin. Spor yapın, yürüyen merdiven yerine normal merdiveni, kısa mesafede otobüs yerine yürümeyi tercih edin. Krem ile ertelemenin manası yok. Sağlıklı yaşayın. Patatesi de haşlayıver. Sanki kızartınca tadı çikolatalı pastaya dönüşüyor.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    erebos bunu yazdı

Benım yağ oranım yuzde 3 cıktı doktor cıhaz yanlıs olcmustur yasayanassın dedı tekrar olcduk 5 cıktı 

bırtane cıps neyım yesem azım yuzum sıvılceden gecılmez dudagımda bıle cıkar, kımısı ogle derınden gelırkı azdaha zorlasa azımın ıcınden cıkıcak olur kımısıde ogle yuzeye yakın cıkarkı dokunmadan patlar

hatırlattığın iyi oldu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Ciltte yağlanma sorunu benimde var cildiyeciye gittim sırt bölgem sorunluydu büyük bölümü etil alkol içeren bi karışım yaptı eczacı doktorun yazdığı receteye bakarak bir ay içinde günlük kullanım sonrası azaldı tabi bu dış tedavi yöntemi, cilt yağlarının dışa vurmasının en büyük sebebi karaciğerdir

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

makına yıne yanlıs ölçmustur hacı %5 cok düşük yada afrıkalılara benzıosun yemek falan yemıon hıc heralde

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı

Ciltte yağlanma sorunu benimde var cildiyeciye gittim sırt bölgem sorunluydu büyük bölümü etil alkol içeren bi karışım yaptı eczacı doktorun yazdığı receteye bakarak bir ay içinde günlük kullanım sonrası azaldı tabi bu dış tedavi yöntemi, cilt yağlarının dışa vurmasının en büyük sebebi karaciğerdir

aynen hocam dıştan sabunla kükürtle  falan olmaz bu iş meseleyi içten çözmedikten sonra yine çıkar.Sorun karaciğerde.

Uzun soluklu karaciğer destek seti kullanmanızı öneririm 

Toplam Hit: 2751 Toplam Mesaj: 20