folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücutçular Bir Soru Göğüsle Alakalı

Vücutçular Bir Soru Göğüsle Alakalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

syklops bunu yazdı:
    -----------------------------

Antikky bunu yazdı:

Ses omuzlarından geliyor olmasın?

:S göğsümden geliyor, hatta kendimce şöyle bir tez kurdum, vücutcuların gögüsleri ayrık oluyorya, diyorum acaba benimde ayrılmaya mı baslıyor :)

bu dayının gögüsleri ayrılmışya onun gibi

Kastan ses gelmez.Ağrı olur.
    Antremanı bırakmanı tavsiye ederim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

ısınarak başla çıtlama felan normaldir yarıyomu bari bu alet gelişim göstertiyormu meme istiyorsan silikon yapdır :D şaka şaka gerçekden yarıyosa işe alıcam bundan

Ben boyuma göre zayıf birisiyim cok sık calısmıyorum, ama çalıstıgım vakitler kollarım ve gögsüm gelişti, omuzlarda gelişiyor, tavsye ederim, fazla pahalı degil,

10- 15 lira arası almıstım, şimdide öyledir tahminen, farklı şekillerde çalışsabiliyorsun, omuz, kanat, kol, gögüs birebir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

syklops bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

ısınarak başla çıtlama felan normaldir yarıyomu bari bu alet gelişim göstertiyormu meme istiyorsan silikon yapdır :D şaka şaka gerçekden yarıyosa işe alıcam bundan

Ben boyuma göre zayıf birisiyim cok sık calısmıyorum, ama çalıstıgım vakitler kollarım ve gögsüm gelişti, omuzlarda gelişiyor, tavsye ederim, fazla pahalı degil,

10- 15 lira arası almıstım, şimdide öyledir tahminen, farklı şekillerde çalışsabiliyorsun, omuz, kanat, kol, gögüs birebir

alayım bundan bitane ozaman barfiks borusu var 20 kg de dumbell set çalışıoz bakalım sonumuz ne olcak :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Yaptıgım fazla bişey yoktu, 30 ardan 3 set yapıyordum öle bırakıyordum, düzenlide yapmıyordum, uzmandan doğrusunu ögreneseye kadar bırakayım,

çünkü ilk başladıgımda gögsümden cıtlama gelmiyordu, acı falan yok ama o çıtlama sesi içimi bir garip ediyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

syklops bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı: 

Yaptıgım fazla bişey yoktu, 30 ardan 3 set yapıyordum öle bırakıyordum, düzenlide yapmıyordum, uzmandan doğrusunu ögreneseye kadar bırakayım,

çünkü ilk başladıgımda gögsümden cıtlama gelmiyordu, acı falan yok ama o çıtlama sesi içimi bir garip ediyor

beslenmeyede dikkat ediyonmu proteinli beslenionmu  günde 10 yumurta yiyodum bi aralar :D tonbalıgı felan takılıyoduk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

syklops bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı: 

beslenmeyede dikkat ediyonmu proteinli beslenionmu 

amacım spor salonundan cıkmıs gibi olmak degil, ölesine boş duracagıma kollar hafif gelissin diye yapıyordum, beslenme olarakta evde ne cıkarsa onu yerim

özel bir diyet faln yapmıyorum, bide 4 gündür işe başladım yorgun geliyorum, nete nile girmiyorum bırak spor yapmayı :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek

benimde göğsüm bazede olsa çıtlıyor. ama ilginç olan kuyruk sokumu kemiğimi bile çıtlatabiliyorum. Diz kapaklarında her iki dakikada bir çıtlatma yapabiliyorum :|

Boynumu sağa 3, sola 3 çıtlatabiliyorum vs vs

bi başladımmı çatıııııııııııııııııııırt diye durmadan tüm vücudumu çıtlatabiliyorum :| aslında hoşuma gitmiyo böyle olması ama çıtlatmadan duramıyorum. bir elimden sadece 15 çıt çıkarabiliyorum, iki el 30. başka bişe yapmasan sadece ellerden peşpeşe 30 çıt çıkartabiliyom :| iyi değil yaşlanınca şöyle olur böyle olur diyolarda duramıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

bilmiorum ama bende bilet ve kol çalıştırıyordum şınav çekerken fln dirsegim cıtlıyor bu anormal mi dir sizce ?

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

KurSad bunu yazdı:

benimde göğsüm bazede olsa çıtlıyor. ama ilginç olan kuyruk sokumu kemiğimi bile çıtlatabiliyorum. Diz kapaklarında her iki dakikada bir çıtlatma yapabiliyorum :|

Boynumu sağa 3, sola 3 çıtlatabiliyorum vs vs

bi başladımmı çatıııııııııııııııııııırt diye durmadan tüm vücudumu çıtlatabiliyorum :| aslında hoşuma gitmiyo böyle olması ama çıtlatmadan duramıyorum. bir elimden sadece 15 çıt çıkarabiliyorum, iki el 30. başka bişe yapmasan sadece ellerden peşpeşe 30 çıt çıkartabiliyom :| iyi değil yaşlanınca şöyle olur böyle olur diyolarda duramıyorum

yaslanınca olayını bende duydum, eklemlerin etrafını çeviren tabaka ayvayı yiyormuş, hacım o zaman ilerde sana bişey olursa o zaman anlarız zararlı mı degil mi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca o alet bi boka yararı olmaz göğüs bas ağırlıkla açık şınav çek bitde son olarak kanat çalış ağırlıkla manyak olursun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7802 Toplam Mesaj: 28