Vücutçular Bir Soru Göğüsle Alakalı
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
Antikky bunu yazdı:
Ses omuzlarından geliyor olmasın?
-----------------------------:S göğsümden geliyor, hatta kendimce şöyle bir tez kurdum, vücutcuların gögüsleri ayrık oluyorya, diyorum acaba benimde ayrılmaya mı baslıyor :)
bu dayının gögüsleri ayrılmışya onun gibi

-----------------------------Kastan ses gelmez.Ağrı olur.
Antremanı bırakmanı tavsiye ederim. -
Explosive bunu yazdı:
ısınarak başla çıtlama felan normaldir yarıyomu bari bu alet gelişim göstertiyormu meme istiyorsan silikon yapdır :D şaka şaka gerçekden yarıyosa işe alıcam bundan
-----------------------------Ben boyuma göre zayıf birisiyim cok sık calısmıyorum, ama çalıstıgım vakitler kollarım ve gögsüm gelişti, omuzlarda gelişiyor, tavsye ederim, fazla pahalı degil,
10- 15 lira arası almıstım, şimdide öyledir tahminen, farklı şekillerde çalışsabiliyorsun, omuz, kanat, kol, gögüs birebir
-
syklops bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
ısınarak başla çıtlama felan normaldir yarıyomu bari bu alet gelişim göstertiyormu meme istiyorsan silikon yapdır :D şaka şaka gerçekden yarıyosa işe alıcam bundan
-----------------------------Ben boyuma göre zayıf birisiyim cok sık calısmıyorum, ama çalıstıgım vakitler kollarım ve gögsüm gelişti, omuzlarda gelişiyor, tavsye ederim, fazla pahalı degil,
10- 15 lira arası almıstım, şimdide öyledir tahminen, farklı şekillerde çalışsabiliyorsun, omuz, kanat, kol, gögüs birebir
-----------------------------alayım bundan bitane ozaman barfiks borusu var 20 kg de dumbell set çalışıoz bakalım sonumuz ne olcak :D
-
Antikky bunu yazdı:
Kastan ses gelmez.Ağrı olur.
Antremanı bırakmanı tavsiye ederim.
-----------------------------Yaptıgım fazla bişey yoktu, 30 ardan 3 set yapıyordum öle bırakıyordum, düzenlide yapmıyordum, uzmandan doğrusunu ögreneseye kadar bırakayım,
çünkü ilk başladıgımda gögsümden cıtlama gelmiyordu, acı falan yok ama o çıtlama sesi içimi bir garip ediyor
-
syklops bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Yaptıgım fazla bişey yoktu, 30 ardan 3 set yapıyordum öle bırakıyordum, düzenlide yapmıyordum, uzmandan doğrusunu ögreneseye kadar bırakayım,
çünkü ilk başladıgımda gögsümden cıtlama gelmiyordu, acı falan yok ama o çıtlama sesi içimi bir garip ediyor
-----------------------------beslenmeyede dikkat ediyonmu proteinli beslenionmu günde 10 yumurta yiyodum bi aralar :D tonbalıgı felan takılıyoduk
-
Explosive bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------beslenmeyede dikkat ediyonmu proteinli beslenionmu
-----------------------------amacım spor salonundan cıkmıs gibi olmak degil, ölesine boş duracagıma kollar hafif gelissin diye yapıyordum, beslenme olarakta evde ne cıkarsa onu yerim
özel bir diyet faln yapmıyorum, bide 4 gündür işe başladım yorgun geliyorum, nete nile girmiyorum bırak spor yapmayı :)
-
benimde göğsüm bazede olsa çıtlıyor. ama ilginç olan kuyruk sokumu kemiğimi bile çıtlatabiliyorum. Diz kapaklarında her iki dakikada bir çıtlatma yapabiliyorum :|
Boynumu sağa 3, sola 3 çıtlatabiliyorum vs vs
bi başladımmı çatıııııııııııııııııııırt diye durmadan tüm vücudumu çıtlatabiliyorum :| aslında hoşuma gitmiyo böyle olması ama çıtlatmadan duramıyorum. bir elimden sadece 15 çıt çıkarabiliyorum, iki el 30. başka bişe yapmasan sadece ellerden peşpeşe 30 çıt çıkartabiliyom :| iyi değil yaşlanınca şöyle olur böyle olur diyolarda duramıyorum
-
bilmiorum ama bende bilet ve kol çalıştırıyordum şınav çekerken fln dirsegim cıtlıyor bu anormal mi dir sizce ?
-
KurSad bunu yazdı:
benimde göğsüm bazede olsa çıtlıyor. ama ilginç olan kuyruk sokumu kemiğimi bile çıtlatabiliyorum. Diz kapaklarında her iki dakikada bir çıtlatma yapabiliyorum :|
Boynumu sağa 3, sola 3 çıtlatabiliyorum vs vs
bi başladımmı çatıııııııııııııııııııırt diye durmadan tüm vücudumu çıtlatabiliyorum :| aslında hoşuma gitmiyo böyle olması ama çıtlatmadan duramıyorum. bir elimden sadece 15 çıt çıkarabiliyorum, iki el 30. başka bişe yapmasan sadece ellerden peşpeşe 30 çıt çıkartabiliyom :| iyi değil yaşlanınca şöyle olur böyle olur diyolarda duramıyorum
-----------------------------yaslanınca olayını bende duydum, eklemlerin etrafını çeviren tabaka ayvayı yiyormuş, hacım o zaman ilerde sana bişey olursa o zaman anlarız zararlı mı degil mi :)
-
hoca o alet bi boka yararı olmaz göğüs bas ağırlıkla açık şınav çek bitde son olarak kanat çalış ağırlıkla manyak olursun