Vukuatlar-Anarsi Bölümümüze Mapustan Yeni Cikmis Modumuz Mitnickkevini Takdim Ederim
-
mitniçk hocamı yaklaşık 6 aydır göremiyordum bende kesin içeri girmiş diyordum ölede çıktı kesin cc işinden girmiştir ama neden girdigi deil yeniden aramıza geldigi için tekrardan hoş geldin diyorum
-
Bokee hacım bak şimdi birçok alışveriş sitesi var, oralardan siparişi verecen adres olarak kargo şubesinin adresini verecen siparişi kart sahibinin adına verecen, kart sahibinin adına bir sahte kimlik yapacan, kimliği biz kendimiz yapıyoduk sen belirli kanallarla ulaş yapan kişiler var yaptırırsın sonra ürün kargo şubesine gelince git kargoya şöyle birkaç tur at bak bakalım bir hareketlilik varmı varsa polisler seni paket etmeye gelmiş demektir :) yoksa ürünü alır kargodan çıkarsın...
Biz işten dolayı yakalanmadık bizden biri ihbar etti öyle yakalandık...
Cezasına gelince tek başına yaparsan daha iyi olur, bilgisayarında bulunabilecek bir delil bırakma, karakolda ne yaparlarsa yapsınlar suçlamaları kabul etme, hiçbir suçlamayı kabul etme ceza almazsın... -
abi yabancılara tecavüz edin yol yordam bilmedikleri için karakolla ugrasmıolar zaten dertlerini falanda anlatamıolar kan davası pesinde koscak aileleride yok en güzeli karı karakola gidio bide orda öpüolar falan :D
-
mitnick hojam ben o anda siparişi mesela alışveriş sitesinden satan adama atarım pm ama başkasının adına gelir bende birkaç tane kimlik var fotosuz hemde (cd ci de çalışırken cd kiralamaya gelenlerden araklamıştım)
bu iş benim kafama yattı yapacam valla ama kimseciklere sölimiyecem yaparken neden diyim çünkü daha önce korsan cd işinden yakalandım zor kurtuldum -
zaten ben yaparsam o işi internet cafeden yaparım
-
Mitnick hocam ; bende okulda arkadaşın bana emanet ettiği telefonu çaldırdım , kimin çaldığını biliyoruz elimizde bi kaç tane kanıt var , tel. sahibi benim çalmadığımıda biliyor ama savcı beni 1. dereceden şüpheli yapmıştı , 2 hafta kadar öncede tel.i çalınana arkadaşa bi kağıt geldi benim ismim ve bir şahit arkadaşın ismi yazıyordu hakkımızda bi delil bulunamamış yok bilmem ne TEBLİĞNAME idi sanırım itirazın varsa 15 gün içinde eyüp ağır ceza mahkemesi ne başvur dedi arkadaşa , bu kağıt ne oluyor , ben mahkemeden düştümmü hocam valla çok canımı sıkıyor derslere filan odaklanamıyom sıkıntıdan.. bi yardım et : )
-
siparişi alan kişinin adına o zaman sendeki kimlikdeki ismi ver kendi fotoğrafını yapıştır bir kaplama yap, sipariş verirken sende cep no istiyecek, alışveriş sitesi o numarayı arayıp seninle iletişime geçiyor ve daha sonra ürünü gönderiyor, ileride seni aradıkları telefon seni ele verebilir haberin olsun...
1-2 iş yaparsın kimse birşey demez peşine düşmez sende bakarsın iyi gidiyor en sonda emniyet öyle bir paket yaparki sen bile anlamassın nasıl olup bittiğini... -
jamaican hacım hiçbir şey olmaz merak etme arkadaşın davacı olmamış, senin aldığına dair bir delil yok, seninde kabulun yok hiçbirşey olmaz, o gelen kağıtda sanırım delil ve davacı olmadığından davanın düştüğüne ve seninde beraatine karar verildiğine yazıyordur...
-
ben birkaç kere alışveriş yapmıştım aramamışlardı ama küçük şeylerdi, o zaman bir kere patlatcam tam patlatcam bu yazdıklarım ciddiye alınmasın bütün tahribat.com alemine şakaydı :)
-
mitnikckevin sahte kimlik işini bende yapmıstım ama sen arkadaşı yanlış yönlendirmiyormusun. resmi olmayan kimlik kartına kendi resmini yapıstırıyorsun ama bie ufak ayrıntı var .yapıstırdıgın resim t.c damgalı resim olcak. yani sen kendi kimliğindeki resmi çıkarıp sahte kimlikteki resim bölümüne yapıstırdcaksın ve pvc yapıcaksın işlem tamamdır.
ama yok ben vesikalık damgası olmayan bir foto yapıstırrım dersen o zaman yakalanman an meselesi?bokee
Toplam Hit: 15808 Toplam Mesaj: 59