folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Vukuatlar-Anarsi Bölümümüze Mapustan Yeni Cikmis Modumuz Mitnickkevini Takdim Ederim

Vukuatlar-Anarsi Bölümümüze Mapustan Yeni Cikmis Modumuz Mitnickkevini Takdim Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    hayırlı olsun mitnick hocam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    MitNickKevin abi adamın bri yolda bana bulaştı ağzını burnunu dağıttım kolunu bacanı burnunu kırdım ama öldürmedim ceza yer miyim.

F.K.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    sizde bişeyini buldunuz bişeyini aramadınız kıllatmayın arkadaşımızı ilk günden sinirlendirmiyelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    J0C
    J0C's avatar
    Erkek
    Olm ben Sahte kimlik sordum daha önemli, boş boş dövdüm ettim diye post kasmayın dövmekle birşey olmaz iki gece karakolda kalırsın çıkarsın eğer karşı taraf savcının çocuguysa ozaman boku yersin bence (:

Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi, Kah İnerim Yeryüzüne Alem Seyder Beni
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Sahte kimliğin, dolandırıcılığın iyi olduğunu mu zannediyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar.. MitNickKevin yakalanmaza neyse diyecem, ama yakalanmış 3.5 ay yatmış. Ki yakalanmasaydı da bu yakalanmayacağınız anlamına gelmezdi. Şu anda MitNickKevin'in sabıkası var. İşe girerken sicile bakacaklar. Orada dolandırıcılığı görünce kim işe alacak? İyice bu konu üzerinde kafa yorun...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    benim bir tanıdığım var aynı suçtan bir kaç kere tutuklandı çıkar çıkmaz aynı işi yaptı gene tutuklandı gene yaptı şu an 12 yıl yemiş bu sefer fena enselenmiş tüm iş birlikcileri ile bereber girdiler son yakalanma anı kuryeye sirkeci istasyonu önüne adres veriyor sonra geçiyor ordaki cafeye cay felan içiyo bakıyorki kurye gelmiş az beklemiş etrafı kollamış polis felan varmı diye sonra gitmiş adamın yanına ben felanca kişiyim deyince etrafdan hemen polisler gelip kelepceyi takmış bu lavuk benzin istasyonlarındaki pompacılarla felan iş biriği yapardı üç beş kuruş karşılığında kart numaralarını alırdı sonra işi büyüttü kart felan kopyaladı ama sonu olmadı 12 yıl yemiş 3 çokla birde eşini arkasında bıraktı lavuk

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elektra
    elektra's avatar
    Dişi
    Merhaba bir suikastçi yakalansa kaç yıl yer

ben elektra deil Gevher"im
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elektra
    elektra's avatar
    Dişi
    ılk once geçmiş olsun holyone yazdıgsa bu konu ıle ılgılı yazı kesın dogru ınsansındır karsındakıde hak etmıştır gevher

ben elektra deil Gevher"im
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    :D çok yıl yerdi herhal

Living Death