Vukuatlar-Anarsi Bölümümüze Mapustan Yeni Cikmis Modumuz Mitnickkevini Takdim Ederim
-
hayırlı olsun mitnick hocam
-
MitNickKevin abi adamın bri yolda bana bulaştı ağzını burnunu dağıttım kolunu bacanı burnunu kırdım ama öldürmedim ceza yer miyim.
-
sizde bişeyini buldunuz bişeyini aramadınız kıllatmayın arkadaşımızı ilk günden sinirlendirmiyelim
-
Olm ben Sahte kimlik sordum daha önemli, boş boş dövdüm ettim diye post kasmayın dövmekle birşey olmaz iki gece karakolda kalırsın çıkarsın eğer karşı taraf savcının çocuguysa ozaman boku yersin bence (:
-
Sahte kimliğin, dolandırıcılığın iyi olduğunu mu zannediyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar.. MitNickKevin yakalanmaza neyse diyecem, ama yakalanmış 3.5 ay yatmış. Ki yakalanmasaydı da bu yakalanmayacağınız anlamına gelmezdi. Şu anda MitNickKevin'in sabıkası var. İşe girerken sicile bakacaklar. Orada dolandırıcılığı görünce kim işe alacak? İyice bu konu üzerinde kafa yorun...
-
benim bir tanıdığım var aynı suçtan bir kaç kere tutuklandı çıkar çıkmaz aynı işi yaptı gene tutuklandı gene yaptı şu an 12 yıl yemiş bu sefer fena enselenmiş tüm iş birlikcileri ile bereber girdiler son yakalanma anı kuryeye sirkeci istasyonu önüne adres veriyor sonra geçiyor ordaki cafeye cay felan içiyo bakıyorki kurye gelmiş az beklemiş etrafı kollamış polis felan varmı diye sonra gitmiş adamın yanına ben felanca kişiyim deyince etrafdan hemen polisler gelip kelepceyi takmış bu lavuk benzin istasyonlarındaki pompacılarla felan iş biriği yapardı üç beş kuruş karşılığında kart numaralarını alırdı sonra işi büyüttü kart felan kopyaladı ama sonu olmadı 12 yıl yemiş 3 çokla birde eşini arkasında bıraktı lavuk
-
Merhaba bir suikastçi yakalansa kaç yıl yer
-
ılk once geçmiş olsun holyone yazdıgsa bu konu ıle ılgılı yazı kesın dogru ınsansındır karsındakıde hak etmıştır gevher
-
geçmiş olsun.
-
:D çok yıl yerdi herhal
Toplam Hit: 15810 Toplam Mesaj: 59