Vw Polo 3 Silindir 1.2 Tdi Sahibi Olan
-
merhaba,
yeni vw polo 1.2 tdi almayı düşünüyoruz. bu aracı kullanmış yada kullanan çok sevgili müridlerden araçla ilgili yorumları almak istiyorum. araçla ilgili gürültülü çalıştığı dezavantajları arasında olduğunu duydum. fakat yakıtla ilgilide çok iyi avantajları varmış. kafama takılan soru şu. araç 4 kişi içinde rampada bayılıyormu? 3 silindirli olmasının bir dezavantajı varmı? çekiş gücü nasıl? yoksa 1.4 tsi mı seçmeliyim? saygılar...
-
1.2 icindedort kisi varken klima actirmaz. arada bayilir.alabiliyosan 1.6 en olmadi 1.4 al bence
-
hocam şimdi şöyle bir durum var,
bütçemiz 40000 tl den yukarı çıkamıyor. yakıt ve vergiler hesapladığımızda 1.2 tdi 1.4 tsi ye göre çok fark ediyor. yani kabataslak hesap yaptım.
1.2 tdi ile 20 tl ye 100 km yapıyorum
1.4 tsi ile 38 tl ye 100 km yapıyorum,
1.2 tdi vergisi: 510 tl falan yıllık
1.4 tsi vergisi: 840 tl falan yine yıllık,
yoksa 1.4 comfortline 35.900, 1.2 tdi 40.400,
1.6 tdi lere baktığımızda fiyat uçuyor 2 arada bi derede kaldık ya :(
-
edit: fiestanında amk =)
DestinatioN tarafından 27/Eki/13 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ne alaka ya :D
-
hocam 1.2 içinde dört kişi yokuş yukarı çıkabildiğini hayal edemiyorum tabi kullanan varsa onları yorumları daha sağlıklı olur.
Şu sıralar ben de japon arabalarına yöneldim sizin için uygunsa Honda ' ya bir göz atın derim.
-
amk poloda esp yok fiestada var biliyiorum oda opsiyonelmiş polodaki gibi ondan yazdım
once fiestaya bak dedim poloya bakacagına sonradan dank etti onunda opsiyonel oldugu
amk turkıyede araba almak sıkıntı ya 80 binlik arabanın vergisi 55 bin olurmu ya hiç =(
-
vites küçültüp aslanlar gibi çıkarsın. hiç sorun çıkarmıyor. ha illede polo demiyosan ibizaya bak derim. özellik olarak fullunu alabilirsin o paraya
-
normalde renault sevmem ama yeni clio hb hem çok az yakıyor hemde şekil duruyor. 40 bine dolu versiyonunu alırsın
jayde tarafından 27/Eki/13 20:38 tarihinde düzenlenmiştir -
pm attım herkes kafan sallamış 1.2 bayılır filan
-
1.2 yi kullandim bir süre bence çok sıkıntılı bir araba değil adana sıcağında full klima açıp 5 kişi binip 170 e çok rahat dayandığıni bilirim yokuslarda aşırı bir dik rampa yoksa sorun yok demektir ki aşırı dik olanlarda 2.0 arabada da vites küçültursun