Vw Polo 3 Silindir 1.2 Tdi Sahibi Olan
-
vw bozulmadığı sürece iidir ama polo rakipşerine göre iç mekan olarak dar biraz çekişi tatmin edici seviyede...
-
Yakıt önemli ise Reno Clio hacı daha az yakanı bulaman
-
izmir ermat yetkili bayisine uğradık 45000 den aşağı clio yok :Djayde bunu yazdı
normalde renault sevmem ama yeni clio hb hem çok az yakıyor hemde şekil duruyor. 40 bine dolu versiyonunu alırsın
-
yakıt önemli diyorsan al derim. ses olayına gelince her dizel arabada o ses çıkar rahatsız edeceğini pek sanmıyorum yani mercedese binsende öyle pederin arabadan biliyorum c220 cdi il çalıştırırken ki sesle birlikte arabada motordan kaynaklı hafif titreme oluyor aynı şey kontağı kapattıgında da oluyor. o tarz ufak şeyleri takma kafana. tıkanma olayında ise şöyle diyim yazın kullandığım hemde bayağı kullandım 1.3 multijet fiorina otomatik vites 4 kişi aşırı dik olmayan yokuştan klima açıkken 100-110 arasında çıktım ortalama 2-3 dakika boyunca. fiorina öyle çıkıyorsa polo nasıl çıkar sen hesapla.
-
Daha yeni aldım. Polo 1.6 90 tdi. aracı yedek deposuyla 230 liraya fulledim. 700 km yaptım. yarım depo anca gitti. Performans olarak mükemmel. 1.2 ile 1.6 arasında 3-4 bin oynuyor. Düşünme 1.6 al derim.
-
DeZzZ bunu yazdı
yakıt önemli diyorsan al derim. ses olayına gelince her dizel arabada o ses çıkar rahatsız edeceğini pek sanmıyorum yani mercedese binsende öyle pederin arabadan biliyorum c220 cdi il çalıştırırken ki sesle birlikte arabada motordan kaynaklı hafif titreme oluyor aynı şey kontağı kapattıgında da oluyor. o tarz ufak şeyleri takma kafana. tıkanma olayında ise şöyle diyim yazın kullandığım hemde bayağı kullandım 1.3 multijet fiorina otomatik vites 4 kişi aşırı dik olmayan yokuştan klima açıkken 100-110 arasında çıktım ortalama 2-3 dakika boyunca. fiorina öyle çıkıyorsa polo nasıl çıkar sen hesapla.
evet tedaşta çalışıyorum özelleştiğinde 1.2 fiorino verdiler elemanlara 2 aydır kullanıyorum 6 kişi ile felaket performans var araçta
arabanın kendi ağırlıgı 1550 kg birde dediğin gibi polo olsa kanat takar uçar heralde
-
Hocam 1.6 al daha iyi yada o 40.000 tl arkadaşın dediği gibi renault clionun full olanını alabilirsin kara senin.
-
SALDIRAY bunu yazdı
hocam şimdi şöyle bir durum var,
bütçemiz 40000 tl den yukarı çıkamıyor. yakıt ve vergiler hesapladığımızda 1.2 tdi 1.4 tsi ye göre çok fark ediyor. yani kabataslak hesap yaptım.
1.2 tdi ile 20 tl ye 100 km yapıyorum
1.4 tsi ile 38 tl ye 100 km yapıyorum,
1.2 tdi vergisi: 510 tl falan yıllık
1.4 tsi vergisi: 840 tl falan yine yıllık,
yoksa 1.4 comfortline 35.900, 1.2 tdi 40.400,
1.6 tdi lere baktığımızda fiyat uçuyor 2 arada bi derede kaldık ya :(
İşte ben buna bilinçli tüketici derim. :)
Hayırlı olsun al 1.2 tdi bakma arkana. Dizel araç sonuçta, benzinli olsa rampalarda bayılırdı ancak tork a bakarsak 1.4 benzinli versiyonunun(132) çok üzerinde (180)
Dolayısıyla rampalarda üzmez seni merak etme. Yılda 10bin km yapsan 2000 tl cebinde kalacak. Kaskosu verigisi derken bu rakam 3000 tl e yaklaşır.
Son söz ; almandan şaşmayacaksın.
Şimdiden hayırlı olsun.
-
performans tatmin etmezse 600 tlye falan yazılım yaptırırsın olur biter :) devir tasarruf devri
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam 1.6 al daha iyi yada o 40.000 tl arkadaşın dediği gibi renault clionun full olanını alabilirsin kara senin.
nerde la fulu ikinci elmi diosunuz