folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder WA Web Plus - Kullanışlı Chrome Eklentisi

WA Web Plus - Kullanışlı Chrome Eklentisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

yapmayın yapmayın paranoyak olursunuz akıl sağlığınız için uzak durun. Her heyk konusu altına gelip o günah bu haram diyenler gibi hissettim ama cidden akıl sağlığınızı etkiler yahu. 

Hocam bırak doğal seçilim diyip geç :)

Örneğin ben whatsapp plus kullanıyorum, online bildiriminlerini kapattım. Merak dahi etmiyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Numaranın banlanma ihtimali olmasa çok güzelde işte..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    TiThousand bunu yazdı

iOS için App Store'de yer alan bir app vardı ancak artık TR App Store'de bulunmuyor. 

Ben bu tarz uygulamaları eş, dost, ilişki üçgeninde kullanılmaması taraftarıyım, zira Pandora'nın kutusunu açınca kötülükler (paranoya) bedeni sarıyor. 

Yani ilişkiyi sistematize etmek kişiliğinizden de götürüyor. Derken orta yaş ve üstü dönemlerde sisteminiz (ruhsal) çöküyor. 

Bunun haricinde iş amaçlı kullanılabilir ama zaten bu iş amaçlı kullanacak kişinin de işinden şüphe etmek lazım.

Belki dolandırılmış birisi için, dolandırıcısını bulmak istediği senaryolarda bir nebze etkili olabilir.

@sRcN'ın söylediğiyle beraber, bu 2 cümle ilginç'miş.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2397 Toplam Mesaj: 14
whatsapp web