Walden Akustik Gitar Fiyatı Ne Kadar Eder?
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
maximum kız kaldırma kapasitesi nedir bunun hocam ?
-----------------------------Kız kaldırma derken hocam :)
-----------------------------bi mekanda böyle yavaş hareketlerle kılıfından çıkardığında kaç kız toplanıyo çevrene ?
akdeniz akşamları misali yani :)
-----------------------------hocam valla bilemem okadarını gerek yok zaten. onun için gelenleri bilemem ama şahsen o dedğini yapmadım. Ama yaparsan sahilde ateşini yakar arkadaş ortamınla içerek şarkılar söylersen gelen oldukça fazla olur. Kişiden kişiye değişir anlıycağın .
-----------------------------anladım hocam eyw.
tabi amaçlar farklı olunca sen müzik kültürü olarak bakarsın ben kız kaldırma :)
teşekkürler.
-
anladım hocam eyw.
tabi amaçlar farklı olunca sen müzik kültürü olarak bakarsın ben kız kaldırma :)
teşekkürler.
-----------------------------Rica ederim hocam.
-
ben bu işten anlamam ama acayip meraklıyım kafayada koydum kesin başlıcam gitara +Hediye alınır :) ilerde çok ünlü oolduğumda görürüm senide :)
-
Turania bunu yazdı:
ben bu işten anlamam ama acayip meraklıyım kafayada koydum kesin başlıcam gitara +Hediye alınır :) ilerde çok ünlü oolduğumda görürüm senide :)
-----------------------------Hocam hediye edemem :( diğer gitarımı vermiştim hediye etmiştim. bunu edemem sevdiğim bir gitar kaliteli. ancak satarsam satarım güzel bir fiyata. diğer gitarım olsaydı verirdim ayıpsın.
-
Sıfırı aşağı yukarı 230 dolar falan yapar.
http://www.senkop.com.tr/arama.php?arama=Walden
şurdanda görüleceği gibi ( burada kalmamış d450 ama bi alt ve bir üstü var dikkat edersen ara fiyattır %99)
o da bugünkü dolara bakarak 410 liraya falan tekavül eder. Tonu falan iyiyse meraklı alıcısına 300 civarına kakarsın bunu. ben olsam 300 den beş kuruş aşağı düşmezdim.
-
Ephesus bunu yazdı:
Sıfırı aşağı yukarı 230 dolar falan yapar.
http://www.senkop.com.tr/arama.php?arama=Walden
şurdanda görüleceği gibi ( burada kalmamış d450 ama bi alt ve bir üstü var dikkat edersen ara fiyattır %99)
o da bugünkü dolara bakarak 410 liraya falan tekavül eder. Tonu falan iyiyse meraklı alıcısına 300 civarına kakarsın bunu. ben olsam 300 den beş kuruş aşağı düşmezdim.
-----------------------------550 ye baktım hocam ama fark var aralarında bnmkinde bide D45000 die gidio bu modelde fazla üretilmemiş sınırlı 400 500 arasına okutrsam blki aklımda düşünüorum satarım
-
archair23 bunu yazdı:
numune bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
numune bunu yazdı:
kaç istersin buna
-----------------------------Hocam inanki bilmiyorum. Sence ne eder
-----------------------------400-500 tl gibi bir şey eder bu alet. Bana hediye etmek istermisin =)
-----------------------------aklımı çalman lazım :D aslında satmayı düşünüyorumda evdkler satma diycek filan. gitar gerçekten çok güzel bir gitar
-----------------------------100 lira vereyimmi :D