Wallaces Msn Fake 8.0 (İlk Kez Tahribatta)
-
güzel eline sağlık hacım.yalnız link bozuk galiba
edit:link çalışıomuş sağol tekrar
-
züper bişeymiş eline sağlık.
-
tebrikler süper..
-
programın ayarlar kısmına kendi mail adresimizi yazmadan önce başka bir mail adresi yazıyor;
1. sorum o mail adresi seninmi ?
2.sorum hemen kendi mail adresini yazmayı akıl edemeyecek birisi olsa ve direkt olarak oturum açmak istese şifre o mail adresine mi gidiyor
anlamış değilim
-
ewe kurdum şimdi
buraya sirpinceninkini yazayım ona gitsin mailler (:
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------programın ayarlar kısmına kendi mail adresimizi yazmadan önce başka bir mail adresi yazıyor;
2.sorum hemen kendi mail adresini yazmayı akıl edemeyecek birisi olsa ve direkt olarak oturum açmak istese şifre o mail adresine mi gidiyor
anlamış değilim
-----------------------------
1- o mail adresi benim deil
ilk önce kendi mailim yazıyodu sonra sildim kafadan bi msn yazdım hackhasan die2- aynen dediğin gibi
-
WALLACEs bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------programın ayarlar kısmına kendi mail adresimizi yazmadan önce başka bir mail adresi yazıyor;
anlamış değilim
1- o mail adresi benim deil
ilk önce kendi mailim yazıyodu sonra sildim kafadan bi msn yazdım hackhasan die2- aynen dediğin gibi
-----------------------------sağolasın kutlarım...çalışman için
-
nabribhum bunu yazdı:
-----------------------------ewe kurdum şimdi
buraya sirpinceninkini yazayım ona gitsin mailler (:
takmış lan bu manyak bana xD senin eğitim ne oldu sahi edit:sünnet paraları gitti mi yoksa tahribatın şifreyi aldın mı:D -
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------:) çk güzel saol.Zamanında bizim kafede fake7.5 ile tüm cemaatin şifresi bendeydi :)
edit: boyutu da 251 KB imiş. At diskete git kafeye (depfreeze olmayanlara)
daha önce duydun mu bilmiiorum amadeepunfreezer 1.6 var
deepfreeze kaldırabiliosun :D
ve hiç kimsei görmedim ben cafede aa burda deepfreeze yok dieni :D
-
vüsüallemi kastun hoja altta proje dalgaları falan var .