Wallaces Msn Fake 8.0 (İlk Kez Tahribatta)
-
:D walla zekice yapmışın
-
http://rapidshare.com/files/21017542/Messenger_8.0.rar.html 22 haziranda bir siteden bulmuştum bunu :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------:) çk güzel saol.Zamanında bizim kafede fake7.5 ile tüm cemaatin şifresi bendeydi :)
edit: boyutu da 251 KB imiş. At diskete git kafeye (depfreeze olmayanlara)
daha önce duydun mu bilmiiorum amadeepunfreezer 1.6 var
deepfreeze kaldırabiliosun :D
ve hiç kimsei görmedim ben cafede aa burda deepfreeze yok dieni :D
-----------------------------ciiddi misin ya zeki çocuk :D aq benim dediğim olay 2-3 sene önceydi göt mü etmeye çalışıyon beni hesapta. ibne ya :P
hem biz dep freeze olayına 1 sene önce geçtik -
Abi bu programı kullanmak yasal bi suç içerir mi? Çünkü msn hırsızlarını yakalamak için davalar falan başlamış die okumuştum. Biraz kasmaya başlamışlar bu olaya die biliorum.
-
NighT-7 bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------:) çk güzel saol.Zamanında bizim kafede fake7.5 ile tüm cemaatin şifresi bendeydi :)
edit: boyutu da 251 KB imiş. At diskete git kafeye (depfreeze olmayanlara)
daha önce duydun mu bilmiiorum amadeepunfreezer 1.6 var
deepfreeze kaldırabiliosun :D
ve hiç kimsei görmedim ben cafede aa burda deepfreeze yok dieni :D
-----------------------------ciiddi misin ya zeki çocuk :D aq benim dediğim olay 2-3 sene önceydi göt mü etmeye çalışıyon beni hesapta. ibne ya :P
hem biz dep freeze olayına 1 sene önce geçtik
-----------------------------göt etmeye calısmıorum cünkü sen zaten öylesin :P
olum alakası yok söledim sadece :D
+ biz deepfreeze olayını cıktıgı gün aştık amk :P
-
hocam muhteşem birşey bu.. saolasın valla :)
-
mail serverın istatistiklerine baktımda son yarım saatte 5000 nin üstünde mail gönderilmiş heryeri hacklionuzmu napıonuz. Fazla abanmayın servera kastırıo :))
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------mail serverın istatistiklerine baktımda son yarım saatte 5000 nin üstünde mail gönderilmiş heryeri hacklionuzmu napıonuz. Fazla abanmayın servera kastırıo :))
-----------------------------Senin sunucunun yapılandırmasını kullandığı için her maili zaten okuyabiliyorsun.
Sunucu yapılandırmaları içinde bir bölüm yapsaydın çok daha zekice olurdu.
Bu yeterince zekice değil.
-
profesorburak bunu yazdı:
Abi bu programı kullanmak yasal bi suç içerir mi? Çünkü msn hırsızlarını yakalamak için davalar falan başlamış die okumuştum. Biraz kasmaya başlamışlar bu olaya die biliorum.
-----------------------------hacı suç üstü yakalanırsan ömür boyu hpsa kdr yolu var , eer daha sora snn yaptıını kantlarlarsa 20 yıl fln yatıosn :|
tariqattan birisi 5yıl ytmştı cıktımı htrlamıorm
-
hojam şu en son resme kadar yaptım ondan sonra nabıyım?