Wanted - James Mcavoy, Morgan Freeman | Gösterimdeki Film
-
Son dönemlerde izlediğim en etkileyici filmlerden biri. Bazı kısımlar abartılmış olabilir fakat kurgusu ve oyuncuların performansı çok iyi. İzlemenizi öneririm.

Filmin Konusu .
''Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar.'' -
ben gidip izledim.güzel film.atraksiyonu bol.angelina ya da bitiyorum yaw yok böle güzellik.
-
Benimde cok büyük merakla bekledigim filmlerden birisi.
Imkanim olunca mutlaka izleyecegim. -
isteyen olursa linkleri koyarım ama görüntüsü sinema çekimi hemde tr altyazı yok.. rusçası var ingilizcesi var isterseniz koyarım yani np :D
-
haraketli bir flim,senaryo guzel ..fev kaledenin fevkinde birsey.
-
hdripini bekliyoruz heycannan :)
-
-
"mermiyede falsoda mı verilirmiş cok sacma yaw" diyen ucubelerin gitmemesi gereken film son derece güzel fantastik bir film
bu filmi sevenlere day watch & night watch bu filmleride tavsiye ederim yönetmenler aynı
-
yeni mi vizyona girdi bu film... internetide tahribattan izliyoruz yaw :)
-
27 Haziran'da girdi sanırım.
-
baya atraksiyonlu bi film . mantık arayan biri gitmesin beğenmez mermiye falso falan veriyöler abartıya kaçan bir sürü kıl yün . güzel aksiyondur fakat
Toplam Hit: 2631 Toplam Mesaj: 20