Warez Script Seven Muritleri Beklerim PW
-
Sql Sen hala yaşıyormusun
-
EcHoLL bunu yazdı
Sql Sen hala yaşıyormusun
Vay echoll seni gorduk iyi oldyk
-
pw online müridler beklerim
-
sen demeden ben ındırdım bıle ama cok db degıstırıyon hoca sureklı kapanıp acılıyor daha olmaz demı :D
-
üye olurken ne yazcaz buraya?
Bu sitenin kullandığı forum yazılımının adı nedir?
-
sanane bunu yazdı
vbulletin işte.Altta yazıyor zaten.
-
Mustafa bunu yazdısanane bunu yazdı
vbulletin işte.Altta yazıyor zaten.
önce denedim ama kabul etmedi.
edit: tamamdır oldu.
sanane tarafından 30/May/14 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
vbulletin kanka küçük harflerle
-
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/powerwar/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_ui.php(236) : eval()'d code on line 19 Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/powerwar/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_ui.php(236) : eval()'d code on line 19 Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/powerwar/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_ui.php(236) : eval()'d code on line 19 Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/powerwar/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_ui.php(236) : eval()'d code on line 19 Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/powerwar/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_ui.php(236) : eval()'d code on line 19 -
siz girdiginizde vbseo kuruyordum tam ona denk geldiniz heralde desteginiz icin tesekkurler dostlarim her daim yanimda oldunuz