Warez Sitesi İçin Host Tavsiyesi (Cpanelli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

host firmasi arıyorum beyler turhost'la az önce görüştüm izin veremiyorlarmış

bildiğiniz firma var mı ? özellikle cpnal destekli olmalı sitemin yedeğini sorunsuz taşımam lazım

fazla pahalı olmayan indirim kodu filan bulunacak bi firma tavsiyeniz var mı ? 

not : linux için

not2: godaddy demeyin onların ak ben kendilerine bi panel yapmışlar yedeği adam gibi yükleyemedik site göte geldi onların yüzünden 10 gündür. 3 aylık para girdi onunla kaldık öyle

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ihs ye sor bakalım ne diyecek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Hocam amerika lokasyon alma zaten , yavaşlık oluyor türkiyeden baglanılınca.

o yüzden kaliteli avrupa lokasyon hostinglere bakıcaksın , şimdi 2 seçenek :  Ya Türk firma ya yabancı. eğer çok kaliteli bir avrupa lokasyon firma bulabiliyorsan ki benim bildigim çok büyük kalite standardı olan firmalar yok , o zaman bi Türk firmayla calısabilirsin. Zira Almanya'dan alsan almancan yok (tahminim) , Fransadan alsan fransızcan yok ki zaten türkçe destekleri olmuyor ne kadar büyük firma bile olsalar. O yüzden sana bi r10 yolu görünecek ..

bu arada nasıl bir warez sitesi planlıyorsun , detayları merak ettim , pm ile de atabilirsin istersen. (teşekkürler)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    hocam uyeligi kapali olan buyuk torrent sitelerinin linklerini veriyorum kendi sunucumdan

bu arada ihs de olumsuz yanit verdi warez icin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    hocam uyeligi kapali olan buyuk torrent sitelerinin linklerini veriyorum kendi sunucumdan

Hocam kendi sunucumdan olayını anlamadım , örneğin zamundadan bir torrent paylaşıyorsun. doğru mu?

bu tarz siteler iş görüyor mu zira artık ulaşılamayan torrent sitesi vs. kalmadı. hit yapabiliyor mu , yani günlük 10k tekil görüyor mu en azından?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Hocam kendi sunucumdan olayını anlamadım , örneğin zamundadan bir torrent paylaşıyorsun. doğru mu?

bu tarz siteler iş görüyor mu zira artık ulaşılamayan torrent sitesi vs. kalmadı. hit yapabiliyor mu , yani günlük 10k tekil görüyor mu en azından?

hocam 2 hafta icinde 1k hiti gecti sonra bot filan da yazdirdim umudum vardi sonra host sorunu cikti yasinin host problem oldu cpu tuketiminden dolayi godaddy aldim ona da tam yedek kuramadim etiket cart curt.yok gelen linkler 404 veriyo filan ama umudum var 3 4 ay icinde guzel yerlere gelir sanirim tabi hoat isini cozersek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Hocam CPU'yu nerde kullanıyorsun yani sen sadece linkleri vermiyor musun? Tam olarak ne hizmeti yaptıgını anlamadım , sen nasıl CPU'ya yüklenmiş oluyorsun?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

domainini ve hostunu warez-host dan al aga

yoksa zikerler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Hocam CPU'yu nerde kullanıyorsun yani sen sadece linkleri vermiyor musun? Tam olarak ne hizmeti yaptıgını anlamadım , sen nasıl CPU'ya yüklenmiş oluyorsun?

abi server dosyasını kendi serverime atıp link veriyorum 20-30kb bişi sanırım her dosya ama nasıl yuklenıyorum bilmiyorum

10 kez ban yedim oto olarak o yüzden anlatabildim sanırım

@alper

bakıyorum abi oraya

bu warez-host nasıl bişi ilk kez duydum isimlerini iyi midir ? tavsiye eder misiniz fiyatları gayet uygun

Kreyzi tarafından 21/Kas/12 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 3267 Toplam Mesaj: 28