Warez Sitesi İçin Host Tavsiyesi (Cpanelli)
-
VideoJockey bunu yazdıCEO bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
:) Host arıyorsan sana yeni makinemiz üzerinden cüzi miktara host verebilirim kanka cpu artık sorun değil.
hoca tamam ucuza veriyorsun doğrudur ama bu kesintiler harbiden iflahımı skti resmen.
on dakikada bir kesiliyor siteler :S
İmkansız hocam kesinti ? Uptimerobot içeriğini göstereyim istersen veya kendin üye ol monitörize et siteni.
Herhangibir kesinti kopma söz konusu değil.
hocam nasıl bir teknoloji var bilmiyorum, şikayette etmiyorum zaten üç kuruş bişeye aldım sonuçta ama kontrol ediyorum cpu'ya birisi çok fena abanıyor sanırım.
Çünkü bayaa bayaa kapanıyor site 1 dakika falan.
-

son 2 ayda 3 defa down olmuş ve en son 28 inde down olmuş 1 dakika.
Onun haricinde loadlar 3 - 4 arasıydı piçin biri ismini vermek istemiyorum spam bastığından dolayı makineden. Suspendi çaktım loadlar 0.60 - 0.70 arası.
Lokal bağlantını gözden geçirmeni tavsiye ederim. Şuan birtek senden duydum bu şikayeti yeni sunucuya geçeli.
-
VideoJockey bunu yazdı

son 2 ayda 3 defa down olmuş ve en son 28 inde down olmuş 1 dakika.
Onun haricinde loadlar 3 - 4 arasıydı piçin biri ismini vermek istemiyorum spam bastığından dolayı makineden. Suspendi çaktım loadlar 0.60 - 0.70 arası.
Lokal bağlantını gözden geçirmeni tavsiye ederim. Şuan birtek senden duydum bu şikayeti yeni sunucuya geçeli.
hocam orasını bilemiyorum ama daha dünmüydü ondan önceki günmüydü cpanelden server'ın cpu kullanımına baktım 15 cpu yazıyordu.
ve o kontrol sayfasının bile açılması yaklaşık olarak 1.5 dakika falan sürmüştü o derece yani..
ama şu an için sitelerin açılma hızı falan çok iyi.
-
turhost ile ilgili güzel şeyler okudum netten ama wareze izin verir mi onu konuşmak lazım
-
Kreyzi bunu yazdı
turhost ile ilgili güzel şeyler okudum netten ama wareze izin verir mi onu konuşmak lazım
3 senedir kullanıorum en küçük bir sorun yaşamadım. Her şekilde turhosttan başkasını kullanmam kim ne derse desin.
Adult ve warez e izin yok.
-
Karincahosting.com diyorum. Konu biraz eskimiş ancak aktifliği geri gelmiş gibi. :) Velhasıl. Ben zamanında adult sitesi kurduğumda bu siteyi kullanmıştım. Destekten tutun sitenizde tek bir sorun olmuyor. Maksimum 2-3 saate geri bildirimle şikayetinizi yanıtlıyorlar. Ayrıca fiyatların ucuz olması da cabası. Şu ana kadar gördüğüm hem kaliteli hem hızlı hemde ucuz tek site. Hiçbir zamanda başka siteyi kullanmadım bu işler için. Güven rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
-
palakan229 bunu yazdı
Karincahosting.com diyorum. Konu biraz eskimiş ancak aktifliği geri gelmiş gibi. :) Velhasıl. Ben zamanında adult sitesi kurduğumda bu siteyi kullanmıştım. Destekten tutun sitenizde tek bir sorun olmuyor. Maksimum 2-3 saate geri bildirimle şikayetinizi yanıtlıyorlar. Ayrıca fiyatların ucuz olması da cabası. Şu ana kadar gördüğüm hem kaliteli hem hızlı hemde ucuz tek site. Hiçbir zamanda başka siteyi kullanmadım bu işler için. Güven rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
bi inceleyim hocam saol öneri için