Wat Hakkındaki Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

1-2 arkadaş wat yapmaya karar verdik .uzun süre araştırdık yarın büyük ihtimal kayıt olacağız. aramızda daha önce wat yapan müritler varmı?

Tanıdığınız kişilerden wat yapmış olan varsa bide onların anlattıkları zorlukları yada maceraları bana iletirseniz çok iyi olur.Yarın kayıt yaptırmadan önce son şansım olarak müritlere sorayım dedim :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hesbaz bunu yazdı:
    -----------------------------

1-2 arkadaş wat yapmaya karar verdik .uzun süre araştırdık yarın büyük ihtimal kayıt olacağız. aramızda daha önce wat yapan müritler varmı?

Tanıdığınız kişilerden wat yapmış olan varsa bide onların anlattıkları zorlukları yada maceraları bana iletirseniz çok iyi olur.Yarın kayıt yaptırmadan önce son şansım olarak müritlere sorayım dedim :))

wat nedir hocam .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

work and travel :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hesbaz bunu yazdı:

hocam benim 3 arkadaşım abd ye gitti, hepsi çok memnun kaldı, birisi zenci fantazisini gerçekleştirmiş :D diğeri tr de satılmayan telefon pc filan almış, hepsinin gökdelenlerden fotoları filan var acayip kıskanmıştım onları :D tabi zor olmaya zor, bulaşık yıkamışlar bol bol ama hepsi çok memnun, ufkun açılır sakın kaçırma fırsatı.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

hocam zorluk bulaşık olsun şuanda üniversite öğrencisiyiz ne bulaşıklar yıkıyoruz torpedo_xl le :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hesbaz bunu yazdı:

hocam zorluk bulaşık olsun şuanda üniversite öğrencisiyiz ne bulaşıklar yıkıyoruz torpedo_xl le :))

aynen hacı, bazıları da alaskaya gidiyor balıkçı olarak, onlar çok sağlam para kaldırıyor ama ne ortam var ne birşey, tamamen maddi :) siz NYC 'e filan gidin gitcekseniz :D

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

bizde öyle heryere yakın bir yer bakıyoruz ama ing seviyesi, para durumu bunlar etkılıyor herşeyi :) nereye gıdeceğimiz fuardan sonra belli olacak büyük ıhtımalle

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

ilgili şirketlerden iş listesini ve şihirleri iyi seçin kendinize uygun ve para kazanmayı değil eglenmeyi hedefleyin sonarası gelir zaten sadece parayı düşünürsen bişey anlamazsın yaptıgından sadece gittiginle kalırsın. he tabi kattıkları çok yine de ama kazandıgın parayı getırmeyı dusunme orda yasamaya ıhtıyac gıdermeye(elektronıkte olabılır) harca. benden sana tavsiye. NYC mutlaka gör.

Bir var,Bir yok..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

mümkünse six flags park gibi eğlence parklarını seçin roller coaster gibin eğlencelerin başına veriyolar bi arkadaşım gitti geçen sene orda çalıştı gayette memnun

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Zaten work and travel konusuda cep telefonları ile alakalı o yüzden oraya açtın dimi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

erick bunu yazdı:

ilgili şirketlerden iş listesini ve şihirleri iyi seçin kendinize uygun ve para kazanmayı değil eglenmeyi hedefleyin sonarası gelir zaten sadece parayı düşünürsen bişey anlamazsın yaptıgından sadece gittiginle kalırsın. he tabi kattıkları çok yine de ama kazandıgın parayı getırmeyı dusunme orda yasamaya ıhtıyac gıdermeye(elektronıkte olabılır) harca. benden sana tavsiye. NYC mutlaka gör.

tabiiki hocam oraya para kazanma amaçlı değil eğlence amaçlı gidiyoruz. gerı donustede para kalırsa dedığın gıbı elektronık eşya almaya harcayacağım paraları :) NYC yi araştırayım biraz.önerin için teşekkürler

Toplam Hit: 2287 Toplam Mesaj: 20