Wat Hakkındaki Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Zaten work and travel konusuda cep telefonları ile alakalı o yüzden oraya açtın dimi.

yanlışlıkla oldu hocam orayı hiç karıştırma zaten :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

mümkünse six flags park gibi eğlence parklarını seçin roller coaster gibin eğlencelerin başına veriyolar bi arkadaşım gitti geçen sene orda çalıştı gayette memnun

eğlence parkarı gecen sene batmıs özellikle bırcoğu bu sene sözleşmeyı 3 aylık olarak ımzalamıyormus şirket öye dedı o yüzden eğlence parkı suanda kafamızda yok bu arada arkadasın hangi eyalette gıtmıstı eğlence parkına ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

bak hocam tr`de yapmyacağın işleri yapacaksın orda.büyük şehirler pahalı ama eylencesi geceleri iyi oluyor.benim arkadaş bir kaç gün önce geldi gayet memnundu geldiyinde 6000 dolar para getirdi vede kendisine BB ve laptop almıştı.cefası çok sefasıda çok.sakın ola alyaska felan deme.vallah evden dışarıya çıkammasın hiç bir zevki yok.git şehirlerde pizzada filan çalış iyidir.mcdonalds iyi değil yoruyorlar insanı kendinden göreceksin zaten mcdonaldsa gitsen eğer.

Allah nasib ederse.inşallah bende master için gitmek istiyorum.hayellerim var ^ ^

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

bak hocam tr`de yapmyacağın işleri yapacaksın orda.büyük şehirler pahalı ama eylencesi geceleri iyi oluyor.benim arkadaş bir kaç gün önce geldi gayet memnundu geldiyinde 6000 dolar para getirdi vede kendisine BB ve laptop almıştı.cefası çok sefasıda çok.sakın ola alyaska felan deme.vallah evden dışarıya çıkammasın hiç bir zevki yok.git şehirlerde pizzada filan çalış iyidir.mcdonalds iyi değil yoruyorlar insanı kendinden göreceksin zaten mcdonaldsa gitsen eğer.

Allah nasib ederse.inşallah bende master için gitmek istiyorum.hayellerim var ^ ^

aynen hocam açıklamısın zaten kısaca yorucu işler var zaten giderken söyluyorlar vasıfsız işlerde çalışacaksınz diye bizde o iyi iş ihtimali üzerinde duruyoruz birazda çok az sayıda olsa da az yorucu işlerde varmış :) bakalım nasıl olacak :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

wat yaptım 3 ay çok zevklidir, özllikle işiniz kolaysa w kısmını atın sadece at kısmı kalıyor :)

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    eğlenerek para kazanmak istiyorsan Avrupa' da Amsterdam Amerika'da Las Vegas ;}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Beyler bende düşünüyorum bu olayı.Ne kadar tutar.Konudaki görüşlerinizi filan yazarsanız kral olur.Takipteyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:

Beyler bende düşünüyorum bu olayı.Ne kadar tutar.Konudaki görüşlerinizi filan yazarsanız kral olur.Takipteyim.

türkiyeden ayrılmadan cebınden yaklasık 4000-5000 tl para cıkıyor sonrası zaten sana kalmıs bu paranın ıcınde 500$ harçlıkta var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

ben 2007 ve 2009 yazlarinda gittim.. ilkinde destin, FL.. ikincisinde Dallas,TX a gittim.. ikisindede cankurtaranlik yaptim koccaman su/eglence parklarinda.. sanada Floridayi ve Can kurtaranligi siddetle tavsiye ederim arkadasim.

Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 20