Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız
-
Oyunun SKIDROW release i falan yok. Çakma Skidrowcrack sitesinden indirdiyse zaten millet oh olsun daha beter olsun. Her seferinde forumda anlatmaktan dilimde tüy bitti skidrowcrack ile SKIDROW scene grubu arasında hiçbir bağ yoktur diye.
Ben kendi güvenilir kaynağımdan indirdim ve mis gibi oynuyorum :D
-
torpedo_XL bunu yazdı
Oyunun SKIDROW release i falan yok. Çakma Skidrowcrack sitesinden indirdiyse zaten millet oh olsun daha beter olsun. Her seferinde forumda anlatmaktan dilimde tüy bitti skidrowcrack ile SKIDROW scene grubu arasında hiçbir bağ yoktur diye.
Bizede link versene mürid.
-
manhyak bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
+1
Baska birinden link istedim, uzgunum diye geri pm atmis :/ ne gunlere kaldik amk :)
-
manhyak bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
aynen alsak bizde linkleri :D korkuyoruz indirmeye. bi oyuna da 80tl vericeksek amk :(
-
anlayamadıgım bişi daha var skidrow indirionuzda oyunun cracki var mı ki ? indirip ne olacak ? bu oyunu öle parasız oynatmazlar
-
indirmedim netim kötü ama muhtemelen sağlamdır
-
yeni indirdim kurayımmı kurmayımmı bilemedim bak şimdi??
-
http://kickass.to/watch-dogs-deluxe-edition-cracked-3dm-t9141657.html
ben bunu çekiyorum şu anda
yorumlardan biri
http://hizliresim.com/P3a3o6
deja-vu tarafından 25/May/14 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende sistemi kontrol ettiğimde işlemciyi %100 kullanan uygulama gördüm. Malwarebytes Anti-Malware ile tarattırıp temizlettim. Oyun dosyalarından bulaştı. Büyük ihtimal hitman abs.
-
Doğru olabilir kat.ph den silinmiş o torrent. Gitti 13gb :(