folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız

Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Ekran kartı 1ghz de işlemci 3.6 medium'u zorladım :D optimizasyon şart bu youn oynanmaz bu şekilde.

az önce geforce'a uptade geldi 3.38 içinde watch dogs optimizasyonu ile

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Ekran kartı 1ghz de işlemci 3.6 medium'u zorladım :D optimizasyon şart bu youn oynanmaz bu şekilde.

ben 2 saat oynayıp yarım saat dinlendiriyorum, 2. saatte ısınmadan dolayı feci kasmaya başlıyor. Keşke kışın çıksaydı küf müf kalmazdı şerefsizim duvarlarda sıcaktan :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

Yeni gördüm hocam indiriyorum denicem birazdan.

@Jilet_Boris valla hocam oyunun ilk arabalı sahnesine gelince grafikleri düşürmek zorunda kaldım harbiden normal değil :) ayar oldum kasılmasına çıktım. Oyuna da bir update lazım optimiziasyon için sadece ekran kartıyla bitmiyor olay.

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

Yeni gördüm hocam indiriyorum denicem birazdan.

@Jilet_Boris valla hocam oyunun ilk arabalı sahnesine gelince grafikleri düşürmek zorunda kaldım harbiden normal değil :) ayar oldum kasılmasına çıktım. Oyuna da bir update lazım optimiziasyon için sadece ekran kartıyla bitmiyor olay.

merak etme hocu satışa başlandığı gün çıkarırlar muhtemelen update'i, ubisoft babasının hayrına internete sızdırmadı ya bu zıkkımı.

en iyi beta tester bizleriz işte

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Düzgün bi' crack çıkmadan oynamak istemiyorum şu oyunu :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

ilk gün çıkanı indirdim herhangi bir gariplik yaşamadım açıkcası. Tek sorun fps çok düşüktü, 3dm crack indirip bin dosyasını komple değiştirdim o da düzeldi.

Elinde skidrow torrent dosyaları olup da bu sebeple oynayamayanlar dosyaları silmesin boşuna

http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17235 

bunu indirsin bin dosyasına atsın Watch_Dogs_3dm.exe dosyasıyla oyuna girsin. 

Titiz arkadaşlar her zaman reloaded sürümünü beklemeli çünkü tüm updatelere destek veren grup sadece o.

Dun indirdm ben de steam006 surum. Fps dusuk ayarları kısmam gerekti yine de tam akıcı oynayamadım. 2x 2gb gt755m var auto yapınca, low ayarlara getiriyor :l ne gibi bir sistem lazm ki düzgün ayarlarda oynayalım. Senin cracki deneym duzelir belki dedim ki, hem save gitti hem de oyuna girince bi siyah ekran cıkıyor öyle kalıyor.. Butun hevesim kactı ^^

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Böyle bi oyun için çok iyi bi sistemim olması gerek, o da bende yok.

2 yıl sonra belki oynarım :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Ya bende herşey iyi güzel kasmıo ama seslerle videolar uyumsuz. Sadece cinematiclerde değil oyun içi konuşmalarda kayıyo napmak lazım?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

SS alıcaktım sizin için ama olmadı :/ bir türlü oyun içi ss alamadım kısaca özet geçeyim ama :D

Ram kullanımı 5gb altına inmedi hiç :D

FHD de 2k ve 4k da denedim oyunu

FHD de Medium ayarlarda 1ghz ekran kartı 3.2 ghz işlemci 20 fps nin üstünde allaha şükür :D

Az fantazi yaptım 2k verdim baktım 14 fps oldu ortalama medium ayarlarda

Bokunu çıkartayım dedim 4k ultra high açtım 4 fps oynadım oda 2 saniye, yalnız feci güzeldi, içim gitti 4 fps durdum olduğum yerde yağmur yağıyordu oha dedim ne güzel lan 0.o

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Watchdogs

alabildiğim bu idare edin 4k herşey en yüksekte

deja-vu tarafından 26/May/14 23:56 tarihinde düzenlenmiştir

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 6019 Toplam Mesaj: 45