Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız
-
deja-vu bunu yazdı
Ekran kartı 1ghz de işlemci 3.6 medium'u zorladım :D optimizasyon şart bu youn oynanmaz bu şekilde.
az önce geforce'a uptade geldi 3.38 içinde watch dogs optimizasyonu ile
-
deja-vu bunu yazdı
Ekran kartı 1ghz de işlemci 3.6 medium'u zorladım :D optimizasyon şart bu youn oynanmaz bu şekilde.
ben 2 saat oynayıp yarım saat dinlendiriyorum, 2. saatte ısınmadan dolayı feci kasmaya başlıyor. Keşke kışın çıksaydı küf müf kalmazdı şerefsizim duvarlarda sıcaktan :D
-
c0nverse bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Yeni gördüm hocam indiriyorum denicem birazdan.
@
Jilet_Boris valla hocam oyunun ilk arabalı sahnesine gelince grafikleri düşürmek zorunda kaldım harbiden normal değil :) ayar oldum kasılmasına çıktım. Oyuna da bir update lazım optimiziasyon için sadece ekran kartıyla bitmiyor olay. -
deja-vu bunu yazdıc0nverse bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Yeni gördüm hocam indiriyorum denicem birazdan.
@
Jilet_Boris valla hocam oyunun ilk arabalı sahnesine gelince grafikleri düşürmek zorunda kaldım harbiden normal değil :) ayar oldum kasılmasına çıktım. Oyuna da bir update lazım optimiziasyon için sadece ekran kartıyla bitmiyor olay. merak etme hocu satışa başlandığı gün çıkarırlar muhtemelen update'i, ubisoft babasının hayrına internete sızdırmadı ya bu zıkkımı.
en iyi beta tester bizleriz işte
-
Düzgün bi' crack çıkmadan oynamak istemiyorum şu oyunu :D
-
pesimistzombie bunu yazdı
ilk gün çıkanı indirdim herhangi bir gariplik yaşamadım açıkcası. Tek sorun fps çok düşüktü, 3dm crack indirip bin dosyasını komple değiştirdim o da düzeldi.
Elinde skidrow torrent dosyaları olup da bu sebeple oynayamayanlar dosyaları silmesin boşuna
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17235
bunu indirsin bin dosyasına atsın Watch_Dogs_3dm.exe dosyasıyla oyuna girsin.
Titiz arkadaşlar her zaman reloaded sürümünü beklemeli çünkü tüm updatelere destek veren grup sadece o.
Dun indirdm ben de steam006 surum. Fps dusuk ayarları kısmam gerekti yine de tam akıcı oynayamadım. 2x 2gb gt755m var auto yapınca, low ayarlara getiriyor :l ne gibi bir sistem lazm ki düzgün ayarlarda oynayalım. Senin cracki deneym duzelir belki dedim ki, hem save gitti hem de oyuna girince bi siyah ekran cıkıyor öyle kalıyor.. Butun hevesim kactı ^^
-
Böyle bi oyun için çok iyi bi sistemim olması gerek, o da bende yok.
2 yıl sonra belki oynarım :)
-
Ya bende herşey iyi güzel kasmıo ama seslerle videolar uyumsuz. Sadece cinematiclerde değil oyun içi konuşmalarda kayıyo napmak lazım?
-
SS alıcaktım sizin için ama olmadı :/ bir türlü oyun içi ss alamadım kısaca özet geçeyim ama :D
Ram kullanımı 5gb altına inmedi hiç :D
FHD de 2k ve 4k da denedim oyunu
FHD de Medium ayarlarda 1ghz ekran kartı 3.2 ghz işlemci 20 fps nin üstünde allaha şükür :D
Az fantazi yaptım 2k verdim baktım 14 fps oldu ortalama medium ayarlarda
Bokunu çıkartayım dedim 4k ultra high açtım 4 fps oynadım oda 2 saniye, yalnız feci güzeldi, içim gitti 4 fps durdum olduğum yerde yağmur yağıyordu oha dedim ne güzel lan 0.o
-