Web Filtresini Nasıl Aşabilirim? (Üniversitede:)
-
Arkadaşlar, bizim üniversite iice bokunu çıkardı amk, önceleri torrent portları kapalıydı şimdi de rapidshare.com'u filtre ile engellemişler...Saçmalık amk... Neyse asıl konu bunu nasıl aşacağım, proxy değiştirsem belki olur dedim ama hiç denemedim çünkü zaten proxy değişiminde rapid fark ediyo, ip değişiminde de, yani direk filtreyi devreden çıkarmam lazım galiba...
-
server tarafından birşeylerin yapılması gerekilir..gpo ayarları filan.ancak bu gibi şeylerin bir programı vardı neydi unuttum.
-
bizim burdada öle walla
mersin
-
linux live cd kullanmayı dene.belki olur.(olmayabilir de)
-
Hocam bazı filitreler sadece sitenin ismine engel koyuyor. Bizim kursda öyleydi. Sen sitenin ip adresini yazarak girmeyi dene.
-
modemin web filtresi ve port engelleme ozelligini,
serverin onunde calisabilecek dedicate bir firewallu,
oturdugun yerden asman imkansiz, olursa proxy olur gerisi yalan olur.
-
Denetim masasından yeni kullanıcı aç ve o oturumdan girmeyi dene.
Bizim üni.de bilgisayarları izliyorlardı baktılar hoşlarına gitmeyen birşey var hemen bilgisayarı kapatıp dışarı çıkarıyorlardı.
Bende kültürel bilgili bir sayfa açtım.Sonra Başlat>Oturumu Kapat kısmında diğer kullanıcıya geçtim.Yeni kullanıcıda istediğim her haltı yedim.Birşey yapamadılar.Sonra geride bıraktığım kültürel sayfa açık olan kullanıcıya bakim dedim.Adamlar kapatmışlar ama ben diğer kullanıcıda işimi halletmiştim.Kısıtlama yok sınırsız, free....
Ama bizimkilerde o kadar program filan yoktu.
Dene derim işe yaramama ihtimali de var ona göre...
-
ustat bızım okulda da oyleydı bır cozum bulana kadar öldüm sonunda buldum oraya bakan ismail ile arayı kurdum :D ondan sonra ıstedıgım her haltı yedım
-
deep freeze yüklü degil ise sistemi geri al makinanın geri yükleme yaparken denetleme noktasından filitre programının instal tarihiden önce bi tarih seç ben öyle yapıp sorunu çözüyordum
-
hoca filtre dediğin şey server ile alakalı sanırım.
bende ege ünv kütüphanesinde bilgisayarlara bakıyorum.
kendime ait bi makina da var burda ve tbt ye bi kaç zamandır bağlanamıyordum kütüphaneden. ama artık bağlanabiliyorum.sanırım server dan kaynaklı bişiler olmalı senin sorunun da...
-
batman bunu yazdı:
-----------------------------
ustat bızım okulda da oyleydı bır cozum bulana kadar öldüm sonunda buldum oraya bakan ismail ile arayı kurdum :D ondan sonra ıstedıgım her haltı yedım
-----------------------------O bir SOSYAL MÜHENDİS.
Akıllıca, nede olsa benim dostum :)