Web Host Trafiği Hk. Yardım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eklotje
    Eklotje's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    Merhaba Arkadaşlar,


    Benim gibi web hosting sağlayıcısından memnun olmayan arkadaşlara (duymayanlara) müjde sayılacak bir haber vermek istiyorum.


    Türk telekom WebHosting  ve diğer hizmetleri kurumsal ve bireysel kullanıcılara hizmet vermeye başlamış ve Fiyatlarıda Anormal derecede ucuz.Trafik kısıtlaması yok ayrıca,


    Bu konu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen arkadaşlar  http://www.ttidc.gov.tr/  sitesini ziyaret etmelerini tavsiye ederim.


     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Diger hizmetlerine bakmadim tam olarak ama web hosting hizmeti o kadar da cazip degil, pek bir farki yok normal hostlardan..

    bir imzam bile yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eklotje
    Eklotje's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    Merhaba codermc arkadaşım,


    Senden ricam bildiğin başka host firması varsa yazarsan sevinirim ben günlerdir araştırma yapıyorum ve bu araştırdıklarımın içinde web hosting hizmetini Telekomdan ucuz olanını görmedim. Trafik sınırsız dikkatini çekerim 7/24 sürekli hizmet ve hızını test etmeye gerek varmı bilmem sence eğer test etmek istersen senin önereceğin firmalar ile telekomu bir karşılaştır derim sana,


    Yanlış anlaşılmasını'da istemem ben Telekomun reklamcısı değilim,sadece bu konu hakkında günlerdir arayış içindeyim birçok irili ufaklı Hosting firmalarını araştırdım ve bu sonuca vardım,ben şuanda Türk Ticaret ile çalışıyorum, bu ayın 30 da Türk Ticaret ile ticari hiçbir ilişkim kalmayacak ve  kurtulduğuma çok seviniyorum.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    telekoma bak be


     Sınırsız trafik taahhüdü - yaziyor.


    bi bit yenigi varmidir acaba?


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    Sana tavsiyem hostbul.com a girip kategoriler ve filtreleri kullanarak istedigine en yakin özelliklerde hostu araman. Burada gercekten istedigini bulabilirsin. Ha eger bulamazsan ilan birakirsin siteye istedigin özellikleri ve bütçeni belirtirsin, host firmalari sana en uygun paketlerini teklif eder.


    Eger sen ne kullaniyorsun dersen ben kebirhost.com la calisiyorum, bu bir sirket degil, ama adam harbiden cok kaliteli hizmet veriyor. Bir hacklenme derdim fln da yok, kisisel bir site, o yüzden güvenilir insan oldugu surece sirket olup olmamasi benim icin onemli degil. Seni bilmem.


    bir imzam bile yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eklotje
    Eklotje's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    Merhaba codermc arkadaşım,


    hostbul.com adresinide dolaştım ve oradan birkaç firma ile irtibata geçtim, istediğim Web alanım okadar fazla değil 50 MB fakat benim Trafik sorunum var bana Aylık 65 GB Trafik lazım bu talebimi duyan bütün Host firmaları hemen zıplıyor ve fiyatlarını artırıyorlar. Evet benim tamı tamına Aylık 65 GB Trafiğe ihtiyacım var ve bu trafiğide tek Türk Telkomun vermiş olduğu Web Hosting paketinde buldum Hemde yıllık 35 milyon gibi komik bir rakama.


    Senin kendi hosting firmanda bile ( kebirhost.net ) 60 GB Trafik karşılığı 180 Milyon para istiyor. Söylemek istediğim şu hangi firma olursa olsun Web alan konusunda esnek davrana biliyor fakat iş trafiğe gelince kimse esnek davranmıyor. İşte benim Türk Telekomu örnek vermemin nedenide bu Trafik sınırlaması yok

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Bak isin bw yonune dikkat etmedim, dogru, sen yine hostbul.com u iyi incele, oradan kesinlikle cozum cikmaz dersen telekom'a dön derim.

    bir imzam bile yok
Toplam Hit: 4149 Toplam Mesaj: 18