Web Sitemin Tasarımında Yardımcı Olacak Müridler?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
burdaki şeyleri halletsen hızı düzelebilir belki..
-----------------------------hacı kod işinden hiç anlamam sen anlıyorsan bi el at olmazmı
bu arada asıl yardım istediğim konu anyfont eklentisiyle görsellik kattığım sayfa ve kategori isimlerini buton haline döndermek... çünki eklenti png formatına dönderiyo sitenin anasını belliyor ama çok lazım bu stiller çok sevdim yazı fontlarını tam uydu siteye
-
hız için ; http://wordpress.org/extend/plugins/web-optimizer/ (uçurur)
diğer sorunlarını anlamadım. eklentiyi kaldır png olmasını istemiyosan ? =/
"link şekli" nedemek ? sendekide link gözüküo bende.
edit: eğer sorunun sadece hızsa yukarıdaki eklenti resimlerini gziplediği için çözüm olabilir. ayrıca bende hızlı açılıyor zaten şuan
-
ReDsEa bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
kardeş word press tema nasıl yapılır onu mu soruyorsun ?
-----------------------------kime dedin
-----------------------------konu'yu açan kişiye
-
@ReDsEa siten açılmıyor.
-
MuTReFT bunu yazdı:
@ReDsEa siten açılmıyor.
-----------------------------acılıyor hocam şuan!!!
resimleri zipleyen eklentiyide kullancam...
üsteki sorunun cevabı ise hocam anyfont eklentisiyle o yazıları oluşturdum rengi felan ayarladım yazı stilnii eklentiyi kaldırırsam sade eski haline dönecek... benm sorunum 1. si hız 2. si eklenti olmadan aynı şekil yazı fontları gibi nasıl yapabiliriz buton şeklinde mesela sayfaları kategori isimlerinide eklentişsiz nasıl yaparız
-
WordPress hakkinda ciddi yardimi csstricks.com dan alabilirsin.. Chris Coyier mukemmel tutorial lar yapmis videolar vs. her isini gorur diye tahmin ediyorum.. hatta 3'lu bir video tutorial seti var ki; PSD den Wordpress e tam anlamiyla yeni bir tema yapiyor..
ilgilenirsen direkt linkleri de bulup gonderirim..
-
hackingo bunu yazdı:
WordPress hakkinda ciddi yardimi csstricks.com dan alabilirsin.. Chris Coyier mukemmel tutorial lar yapmis videolar vs. her isini gorur diye tahmin ediyorum.. hatta 3'lu bir video tutorial seti var ki; PSD den Wordpress e tam anlamiyla yeni bir tema yapiyor..
ilgilenirsen direkt linkleri de bulup gonderirim..
-----------------------------tabiki