Web Sitesi Yapacak Murid
-
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba bir web sitesi istiyorum freelance make-up artist olarak calismaktayim ve kisisel bi site tasarlatmak istiyorum bu konuda yardimci olacak arkadas varsa pm yoluyla ulasabilir mi
-
Hocam az daha detay verebilirmisin? Mümkünse gözüne hoş gelen tasarımlı siteler falan. Aklındakiler hakkında hem benim hemde diğer arkadaşların bilgisi olur :)
-
hacı hostunu domainini al ben ücretsiz bi wp kurar bi tema atar bikaçta plugini kurarım işte.
-
Zalimcocuq bunu yazdı
hacı hostunu domainini al ben ücretsiz bi wp kurar bi tema atar bikaçta plugini kurarım işte.
bu isi kaca yaparsin :) -
zeybekustasi bunu yazdıZalimcocuq bunu yazdı
bu isi kaca yaparsin :)bu işi parasız gibi yazar bi tavrı var baksana hayır işi işleyecek belli
sonucu bekliyoruz merakla sıraya gircem bende duruma göre:D
-
hacılar wp kurar tema ve eklentide atarım para mara istemem tbtye faydam olsun :)
-
Böyle bişey ücretsiz yapabilirim hocam
www.tosunpen.com işine yararsa tıpatıp aynısını yap deme ama :D temaya para sayıp lisanslı almıştım -
nvidia nicki cocuğa yaptır paraya ihtiyacı vardı zaten 50-100 bişey verirsin temiz iş yapar
KaRaKuLe tarafından 23/Eyl/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
nvidia nicki cocuğa yaptır paraya ihtiyacı vardı zaten 50-100 bişey verirsin temiz iş yapar
öncelikle teşkkürler karakule hocam evet paraya ihtiyacım var ve istediğiniz gibi bir site hazırlayabilirim
-
Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)
-
MarlboroLight bunu yazdı
Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)
dedıgın hersey yapılır kolayda arama motoru olayına gelınce zor olabılır gercek bı performans ıstıyorsan seoda baya para gommen gerekebılır