Web Sitesi Yapacak Murid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek

Arkadaslar oncelikle herkese merhaba bir web sitesi istiyorum freelance make-up artist olarak calismaktayim ve kisisel bi site tasarlatmak istiyorum bu konuda yardimci olacak arkadas varsa pm yoluyla ulasabilir mi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam az daha detay verebilirmisin? Mümkünse gözüne hoş gelen tasarımlı siteler falan. Aklındakiler hakkında hem benim hemde diğer arkadaşların bilgisi olur :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

hacı hostunu domainini al ben ücretsiz bi wp kurar bi tema atar bikaçta plugini kurarım işte.

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Zalimcocuq bunu yazdı

hacı hostunu domainini al ben ücretsiz bi wp kurar bi tema atar bikaçta plugini kurarım işte.

bu isi kaca yaparsin :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Zalimcocuq bunu yazdı

bu isi kaca yaparsin :)

bu işi parasız gibi yazar bi tavrı var baksana hayır işi işleyecek belli 

sonucu bekliyoruz merakla sıraya gircem bende duruma göre:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

hacılar wp kurar tema ve eklentide atarım para mara istemem tbtye faydam olsun :)

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Böyle bişey ücretsiz yapabilirim hocam

www.tosunpen.com işine yararsa tıpatıp aynısını yap deme ama :D temaya para sayıp lisanslı almıştım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nvidia nicki cocuğa yaptır paraya ihtiyacı vardı zaten 50-100 bişey verirsin temiz iş yapar

KaRaKuLe tarafından 23/Eyl/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

nvidia nicki cocuğa yaptır paraya ihtiyacı vardı zaten 50-100 bişey verirsin temiz iş yapar

öncelikle teşkkürler karakule hocam evet paraya ihtiyacım var ve istediğiniz gibi bir site hazırlayabilirim

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek

Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    MarlboroLight bunu yazdı

Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)

dedıgın hersey yapılır kolayda arama motoru olayına gelınce zor olabılır gercek bı performans ıstıyorsan seoda baya para gommen gerekebılır

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 15