Web Sitesi Yapacak Murid
-
HeyQirs bunu yazdıMarlboroLight bunu yazdı
Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)
dedıgın hersey yapılır kolayda arama motoru olayına gelınce zor olabılır gercek bı performans ıstıyorsan seoda baya para gommen gerekebılır
-
MarlboroLight bunu yazdı
Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)
özgün bir ismin varsa yani sitenin ismi özgün olacaksa sitenin adında adın var diyelim adında özgün bir isimse yazıldığında sen çıkabilirsin hocam münkün
-
mesela google a hack yazdiginda tbt cikiyor x vs yazdigindada yani kilit kelimelerdede ben cikabilirmiyim
-
MarlboroLight bunu yazdı
mesela google a hack yazdiginda tbt cikiyor x vs yazdigindada yani kilit kelimelerdede ben cikabilirmiyim
yok hocam olmaz öyle ben temel seosunu yaparım kurduktan sonra ama keime bazlı seo büyük paralar ister ki bende kelime bazlı seo çalışmıyorum zaten siteni kurarım + genel seosunu yaparım