Web Sitesi Yapacak Murid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    MarlboroLight bunu yazdı

Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)

dedıgın hersey yapılır kolayda arama motoru olayına gelınce zor olabılır gercek bı performans ıstıyorsan seoda baya para gommen gerekebılır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MarlboroLight bunu yazdı

Oncelikleben cok fazla birsey istemiyorum şik bi tasarim olmasi onemli biyigrafi iletisim ve yaklasik 10 adet fotograf olacak ve bi kac yazi benim icin onemli olan unsur arama motorlarinda on siralarda yer almak ornek mail yazinca once hotmail cikmasi gibi bu iste kendinr guvenen birisi lazim bana tabi para konusundada ucmayacak :)

özgün bir ismin varsa yani sitenin ismi özgün olacaksa sitenin adında  adın var diyelim adında özgün bir  isimse yazıldığında sen  çıkabilirsin hocam münkün

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek

mesela google a hack yazdiginda tbt cikiyor x vs yazdigindada yani kilit kelimelerdede ben cikabilirmiyim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MarlboroLight bunu yazdı

mesela google a hack yazdiginda tbt cikiyor x vs yazdigindada yani kilit kelimelerdede ben cikabilirmiyim 

yok hocam olmaz öyle ben temel seosunu yaparım kurduktan sonra ama keime bazlı seo büyük paralar ister ki bende  kelime bazlı seo çalışmıyorum zaten siteni kurarım + genel seosunu yaparım

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 2470 Toplam Mesaj: 15