Web Sitesi Yapmaya Çalıştım Eksiklerime Bakıverin
-
http://www.minekagit.com/doyuran/
amatörce olsa da bi web sayfası yapmaya çalıştm şu an için sadece index'i yaptım. sizce nasıl olmuş. ne eklemeliyim ne çıkarmalıyım. renk hariç herşeyi söyleyin lütfen
teşekkürler -
15 saniye baktım;
arkaplan, banner ve maskot kötü gibi geldi. Diğerleri güzel.
Bi de "Mönü" yerine "Menü" olsa daha ii olur.
-
güzel :)
-
site gayet hoş fakat arkaplan değiştirilebilir ayrıca logoyuda arkaplan geçişli yap ;)
edit : birde ortadaki flash'a geçiş veya çerçeve yaparsan güzel olur..
-
usta dediğin gibi amatörce olmuş.. daha iyisini çıkartabilecekmişsin gibi görünüyo ama daha iyi siteleri incele ilham al.. nasıl tasarlandıgına bak neler kullanılmıs nasıl yapılmıs ona bak..daha güzel şeyler cıkarırsın eminim
-
Banner konusunda buraya çok yazdım ama bi allahın kulu yardımcı olmamıştı :)
Mönü mü menü mü hala öğrenemedim ama menü olarak değiştirdim
arkaplan değiştirilebilir ayrıca logoyuda arkaplan geçişli yap ;) bu nedemek oluyo anlamadım ben ;)
-
En altta "Copyright.. " yazan kısım pixel pixel görünüyo onu "text tool" ile "sharp" falan yap hocam.
-
linkin bunu yazdı:
-----------------------------Banner konusunda buraya çok yazdım ama bi allahın kulu yardımcı olmamıştı :)
Mönü mü menü mü hala öğrenemedim ama menü olarak değiştirdim
arkaplan değiştirilebilir ayrıca logoyuda arkaplan geçişli yap ;) bu nedemek oluyo anlamadım ben ;)
-----------------------------gradient demiş olabilir.
-
bir eksik göremedim.
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------bir eksik göremedim.
-----------------------------eksik olup olmadığını arkadaş belirler fakat erişilebilirlik , tasarımın şık oluşu , doğru kullanımlar , alternatif öneriler.. arkadaş bunları soruyor.
-
o flash daki yemeklerin bi acelesimi var. çabuk çabuk geçiyo