Web Sitesi Yapmaya Çalıştım Eksiklerime Bakıverin
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------linkin bunu yazdı:
-----------------------------Banner konusunda buraya çok yazdım ama bi allahın kulu yardımcı olmamıştı :)
Mönü mü menü mü hala öğrenemedim ama menü olarak değiştirdim
arkaplan değiştirilebilir ayrıca logoyuda arkaplan geçişli yap ;) bu nedemek oluyo anlamadım ben ;)
-----------------------------gradient demiş olabilir.
-----------------------------evet gradient..
-
flash biraz aceleye geldi evet resimler ve geçiş süreleri düzenlencek. bu tasarmda yaRdımcı olmak isteyen warmı acaba :S
-
hocam grafik renklerini biraz daha sadeleştir tam kırmızı değilde biraz şeffaf olsun.
el yazısı iyi olmamış onuda değiştir sade yazı arkaplana hafif gölge yaparsan tam olur.
-
grafik işleri itinayla yapılır. Tüccar gibi oldum, her bi boka atlar oldum :) Maksat millet faydalansın bilgilerden kardeşim. Herkes iyi şeyler yapsın, Türkiye kalkınsın :)
-
Doyuran Pide güzeldir, arada sırada yerim orada yemek xD
-
mönü doğrudur hoca elleme
-
olmamış
-
Hocam flash çok hızlı, ayrıca resimleri farklı layerlara koy biri solarken digeri parlamaya baslasin, daha hos gorunur bu sekilde belli bi süre ekran beyaz kalıyo :|
-
Guzel olmus tek gozume carpan yer banner ile arka planin rengini ayni yap (Beyaz yapma kirmizi yakisiyor)Cok guzel olmus siten
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
o flash daki yemeklerin bi acelesimi var. çabuk çabuk geçiyo
-----------------------------fastfood dur belki yemekler :)
yemek geçişlerini daha yavaş yapki millet yemeklere konsantre olabilsin,canı çeksin. sağ ve sol blok yap oralara yemeklerden resimler koy bence.