Web Tasarıma Nasıl Ve Nerden Başlamalı?
-
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Ben web tasarımcısı olmak istiyorum. Ama bu işe nasıl ve nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
-
arabaci88 bunu yazdı
Ben web tasarımcısı olmak istiyorum. Ama bu işe nasıl ve nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Kardeşim ilk önce photoshoptan Cizim yapmaya başla zaten photoshopta çizim yapabilirsen para kazanmaya başlarsın.
Ama webci olmaya başliyim diyorsan
1.Html
2.CSS
3.Php / Asp vb. Programlama
Amasana tavsiyem ilk photoshop Bence çünkü 1 2 ayda çok iyi cizimler çıkarırsın ve 5 10 20 kazanmaya başlarsın.
Ayrıca elimde 250 gb arşiv var bilgin olsun web tasarımcısı eğitim setleridir Hepsi.
-
önce html öğrenmen lazım. Kasarsan 1 haftada çözersin olayı. Ondan sonra CSS öğrenmelisin. Devamın da adam akıllı daha güzel yanar dönerli şeyler olsun diyorsan javascript i de öğrenmen lazım.
-
scarletbeard bunu yazdıarabaci88 bunu yazdı
Kardeşim ilk önce photoshoptan Cizim yapmaya başla zaten photoshopta çizim yapabilirsen para kazanmaya başlarsın.
1.Html
2.CSS
Amasana tavsiyem ilk photoshop Bence çünkü 1 2 ayda çok iyi cizimler çıkarırsın ve 5 10 20 kazanmaya başlarsın.
Ayrıca elimde 250 gb arşiv var bilgin olsun web tasarımcısı eğitim setleridir Hepsi.
"Photoshop'ta çizim yapabilirsen para kazanmaya başlarsın" demişsin. Bu çizimden kastın nedir? Yani ne çizerek para kazanacağım? Asıl önemli olan ise nerden iş bulacağım. İnternet veya gerçek hayatta nasıl iş bulacağım?
Ayrıca o elinde bulunan eğitim setleri yabancı dilde yani İngilizce değil mi?
-
scarletbeard bunu yazdıarabaci88 bunu yazdı
1.Html
2.CSS
hocam eğitim setlerini ve arşivlerini herkes paylaşırsa bu işe yeni gönül koymuş arkdaşlarımız daha iyi konuma gelir. bilakis yabancı veletlere bakıyoruz alıp başlarını gitmişler
-
arabaci88 bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıarabaci88 bunu yazdı
1.Html
2.CSS
"Photoshop'ta çizim yapabilirsen para kazanmaya başlarsın" demişsin. Bu çizimden kastın nedir? Yani ne çizerek para kazanacağım? Asıl önemli olan ise nerden iş bulacağım. İnternet veya gerçek hayatta nasıl iş bulacağım?
Ayrıca o elinde bulunan eğitim setleri yabancı dilde yani İngilizce değil mi?
bu sorularin cevabi benim deisime yaraya bilir.
-
Hocam setlerin yüzde 20 30 u parayla satın alınmıştır. Ayrica elimde kitaplar da var ama onlari veremem. Bunlara ben para verip aldım. Sadece konuyu açan arkadaş için yazdım herkese tektek gönderemem 250 gb yide. bir yere yükleyemem. Hdd ye anca.
Setler sıfırdan başlayıpta ileri düzeye gitmek için proffessional olacak kadar değil ama. Herşey var youtubeden bile tek tek çektiklerim var.
-
Peki var mı aramızda web tasarımcısı? Photoshop, Html, Css, Jquery ile uğraşan var mı? Müşteriler sizi nasıl buluyor?
-
html öğrenmen 1 bilemedin 2 gününü alır hatta ne 2 günü 1 saatte kodları ezberlersin ertesi gün akrep nalanın siteye benzer birşeyler yaparsın
-
basit html ve css ile başla gitsin, yavaş yavaş oturuyor yerine merak etme.
-
Lotus bunu yazdı
html öğrenmen 1 bilemedin 2 gününü alır hatta ne 2 günü 1 saatte kodları ezberlersin ertesi gün akrep nalanın siteye benzer birşeyler yaparsın
Akrep nalanın ki bu sektörde resmen klik noktadir. O seviyeler baya sürer Gibi :D