folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Web Tasarım,Güvenlik,Programcılık,Donanım Vb. Üzerine 297 Adet Eğitim Seti

Web Tasarım,Güvenlik,Programcılık,Donanım Vb. Üzerine 297 Adet Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yanlıış

teeeers

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Gönderdiğim 50 60 a yakın kişi bişey yazmamış göndermediğim 1 kişi yok 3 günlük atanlara şimdi gönderiyorum...

Yinede Teşekkürler..

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Bu ne saçmalık sitenin linkini vermişsin sitendede bu adrese eposta atın msn üstünden yolarım demişsin bu ne lahana turşusu bu ne pırasa:|

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

madem hepsi e boook alayı en fazla 100mb yer tutar 100mb upload ne kadar sürer ? en kötü adsl bağlantısıyla (hadi başkalarıylada paylaşıyor ol) 4saat.Bunca gelen mesajla msnle urasmak zarttırı zurtturu ne kadar zamanını alır ? 50-60 kişi dediğine göre kaba bi ihtimalle 2saat.Paylaşım camiasına yeni bir soluk oldun hocam emeğe saygı + rep demek isterdim ama ortada çıkar amaçlı reklamdan başka bir emek araki bulasın.. Hee birde son olarak ;ben bu verilerle bile senin gibi bi işe kalkışmayı çok ama çok sorumluluk isteyen bir iş olarak buluyorken sen kalkmis 100mblık uploada üşeniyorsun bide utanmadan bunların hepsini upload edecek kadar salak değilim gibi akıl yaşını belli eden cümleler kuruyorsun.Bunları upload edecek kadar salak değilsin demek güzel.. sana akıllı yaşamında başarılar dilerim ayda 200gb upload yapmış bir salak olarak.. 

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    belli ki pc başında zaman geçirebiliyorsun.. ! ÖSS diye ebi dderdin yok anlaşılan.. Web sitesi de yapıp satmıyorsun.. Yıllık ödevine hiç başlamadığın halde 2 günde kalmamış.. bunun gibi onlarca sebebin yok.. Anladım.. ;) Sen takıl Hocam ben böyle yapıyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    şimdi söylediklerinin neresinden başlıyayım bilemiyorum.. hangi birini çökermteye başlıyayım sen söyle.. 
    upload yapmak için pc başında olmak gerekmez site yapıp satabiliyorsun ama upload yapamıyorsun ? bu ne çelişki bu ne marul ? sen zaten upload et diceksin sonra sitenle uğraşıcaksın olay budur upload etmeyi denemiş olsaydın bilirdin tabi.. neyse pc başında zaman geçirme konusunu bu şekilde açıklamış oldugumu düşünüyorum,gelelim benim pc başında zaman geçirmeme o uploadların hepsi otomatik torrent uploadlarıdır evet ben pc başında çok zaman geçiren birisiyim son 1haftam hariç genelde 7/20 pc başında olurum ama öyle olmasamda o upload miktarlarında bir değişiklik olmazdı çünkü dediğim gibi upload pc başında oturmanı gerektiren bir oaly değildir.Hem madem pc başında oturmaya vakit bulamıyorsun her gelene msnden nasıl destek sağlıyorsun ?burda siteye form doldurun diyorsun sitende msnden yardımcı olucam yazıyorsun vs. vs. uzar gider bu sorular birde böyle laf dalaşına girme cesareti buluyorsunuz ya asıl onu takdir ediyorum ben,en derin saygılarımı sunuyorum bu cesaretinize..

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    İyi valla hem burdanda yazmıyolar site üzerinden yazıyolar insanda biraz utanma olur reklamında bu kadarı yapılmaz (bide utanmadan burdan değil site üzerinden yazın diyo pes yani)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Volaris bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu ne saçma paylaşım biçimi.Banlayın bu adamı,tahribat.com felsefesine ters.
    :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:

o.O -.- O.o nasil bir baglanti kullaniyorsun sen yaw :/ 

1 mbit degil heralde :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

:D Silemiyorum konuyu neden ??

Toplam Hit: 9945 Toplam Mesaj: 44