Websitesiyle İlgili Yardım!
-
şimdi arkadaşlar şöyle anlatıyım en kısa yoldan,
şimdi ortada bi forum sitesi var
bu forum sitesi ftp'den ana dizine atılmış
yani www.xxx.com yazınca direk forum açılıyor,
benim istedigim,
geçici bir süreligine www.xxx.com yazıldıgında,
direk foruma deildi başka bir indexden sonra foruma yönlenmesi, yada giriş yapa tıkladıktan sonra foruma yönlenmesi vs.
umarım açıklayıcı olmuştur
yardımlarınızı bekliom hadi selametle..
yaw bide konuya başlık bulamadım bu saatte bu kadar oluyo kafam karışık :D
-
girilmesini istediğin indexi ftp ye "index.html" olarak at. standart olarak index.php den önce index.html kontrol edildigi icin index.html acılır.
-
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
window.location="http://www.siteadresi.com";
// -->
</script> -
önce ana dizine attıgın forum dosyalarını hepsini kes forum diye bi klasör oluştur oranın içine at sonra index.html diye bi html dosyası oluştur içine yönlendirme kodu koy direk foruma yönlensin
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
önce ana dizine attıgın forum dosyalarını hepsini kes forum diye bi klasör oluştur oranın içine at sonra index.html diye bi html dosyası oluştur içine yönlendirme kodu koy direk foruma yönlensin
-----------------------------Aynen ;) o dosyaları forum die bi klasöre attıktan sonra belli bi saniye içinde foruma yönlensin dersen
index.html içine <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="12; url=http://www.xxx.com/forum/index.php">
yukarıdaki 12 senin kaç sn içinde yönlendireceğini gösteririr..
yada index.html içine bi link atarsın giriş die tıklayan ../forum/index.php ' e girer.. Kolay gelsin..
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------hojam öle olmaz o iş bütün urller değişir googledaki bütün linkler değişir sitemap perth olur.
zaten geçici bir süreligine index istiyorum forumun dizinini değiştirmek istemiyorum.
index.html yapıncada direk index.php'ye geçio görmüo index.html'yi :S
-
default.html yapmayı dene bir de.
edit: index.html yaptıgına emin misin. index.htm yapmıs olabilirsin. index.html yaptıgın zaman gorunmesi lazım.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------default.html yapmayı dene bir de.
edit: index.html yaptıgına emin misin. index.htm yapmıs olabilirsin. index.html yaptıgın zaman gorunmesi lazım.
-----------------------------eminim hojam default.html'de olmuyo index.html'de olmuyo :S direk index.php'yi görüyor :S anlamadım gitti
-
sitenin adını yazar mısın? istersen pm olarak yolla
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------sitenin adını yazar mısın? istersen pm olarak yolla
profilime gir orda yazıyor ;) -
müridler bi yardım edin ya nası halledicez bu durumu ? :S