Websitesiyle İlgili Yardım!
-
bak kardeşim bunu yapabilmenin java script yolu yok arkadaşların dedikleri gibi yapacaksın java script istersen ...
2. olayı söylüyorum :)
benim yaptığım olay ftp de forum diye bi klasör at içine bütün formunu gönder .....
ftp de de index.htm diye bi yer aç ilk orası açılsın bu seferde ilk kurulumda sen linkleri ftp altında gösterdiğin içinde pert olacakdı bu doğru bunu yapabilmenin 2 yolu var
1. datebase i yedekle forum diye bi klasör aç oraya yeniden en baştan kurulum yap ve datebase ini bir daha geri çağar olsun bitsin....
2. adım ise ftp altındaki bütün dosyalarını forum diye bi klasör aç ve içine gönder sonradan config.php sayfasından link ayarlarını yap ....
yani www.asd.com yazan yerlerin hepsini www.asd.com/forum yapman gerekiyor :) config.php kaydet yolla sorun düzelmiş olması gerekiyor..
mybb nin hangi versiyonunu kullandığını bilmiyorum config.php bağlı bi *.php diye adını hatırlamadığım bi php dosyası olabilir. zaten config.php hallettin açtın siteyi hata verdi o hata verdiğ yerde *.php yazdığım * = ne göreceksin o dosyadaki link i de www.asd.com/forum yaptığında işlem düzelmiş olacak ....
kolay gelsin ...
-
senin index.html dosyan forum zaten. aynı şekilde index.php dosyanda öyle. ftp de hem index.html var hem index.php ve bu ikisi aynı dosyalar sanırsam:S
http://www.forumsayfam.info/index.html
http://www.forumsayfam.info/index.php
edit. sen indexi hangi klasöre atıyorsun. genelde ftp'de hem www hem de public_htm dizinlerinde de dosyaların bulunur. sen indexini public_htm dosyasının içine at dene?
-
panel cpanel mi plesk mi? panelden yapsana
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------
panel cpanel mi plesk mi? panelden yapsana
-----------------------------cpanel'de oluru varmı ?
-
hostunun paneline bak ordan çözersn
-
index.php yi editle session kullan yani index .php nin en başına bi kod yaz php ile istediğin içeriği goster usreada session ata biyerede tıklama yeti koy buraya tıkladyın anasayfaya gidin diye oraya tıklayınca gene aynı sayfaya yonlendir ama session atanmışsa forumu gostersin
-
<?php
ob_start();
session_start();
if(!isset($_SESSION['giris']))
(
echo '
buraya kodlar gelecek
';
$_SESSION['giris'] = 'tamam' ;
exit;
)
?>boyle bi dene bakalım hata olabilir kontrol etmedim
-
bu konu hala duruo mu :| ben tribe girdim burda :D hoca pm at bana. hallederim.