Wep Şifreli Wireless Ağlarını Windows Ortamında Kırmak ?
-
Twitter bunu yazdıtataryigit bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
backtrak in tanımadığı wireless kartlarını sisteme nasıl tanıtacaz ??
vmware gibi bir sisteme kurduysan tanımıyorsa live cd gibi bir versiyon ile açmayı dene.. usb belleğe de kurabilirsin live cd versiyonunu.. o zaman wireless kartını görmesi daha muhtemel.
Yanlış bilgi vermeyelim hocam . Backtrackın wireless kartını görmemesi tamamen wirelessın chipsetinden kaynaklanıyor . Tanıtabilmen için profesyonel biçimde sistem programlamadan gömülü sistemlerden vs anlayıp kendi driverını yazman lazım linux için :) Bunlarla uğraşmak yerine rtl8187/l chipsete sahip bir usb wireless adaptör alabilirsin. Bknz: Alfa awus 036h / 50 tl
Driver yazamayacağım ortada backtrack forumlarında bu driverları arayan elemanlar illaki konu açıp bişiyler yapıyorlardır. İngilizce tarzanca olduğu için yabancı kalıyorum :D
-
Bu arada bu meret sadece wep sifrelerini degil wpa ve wpa2 sifrelerinide kırmaktadır. Tabi biraz daha uzun sürmekte, 8-15 saat aralığında.
-
Citizen bunu yazdı
İnternetten araştırdım ama illa Linux'un bi sürümünü kurmak gerekiyormuş.Linux kurmadan sadece Windows ortamında yapabileceğim bi program var mıdır ?
bulunca yazacam
-
Devilcode bunu yazdıCitizen bunu yazdı
İnternetten araştırdım ama illa Linux'un bi sürümünü kurmak gerekiyormuş.Linux kurmadan sadece Windows ortamında yapabileceğim bi program var mıdır ?
bulunca yazacam
airmon ve airodump programları ile oluyor sanki.. backtrackte de olay aynı. neden farklı arayüz kullanıyoruz ki ? denemek lazım
-
değişik şeyleri denemek gerek çizik
-
mfatihbodur bunu yazdı
Ayda 50 lira verip int bağlatmak daha mantıklı değilmi ?
50 lira bile değil :) 34 Lira 90 kuruş :)
http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147/
SerYolcu tarafından 25/Mar/13 09:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Windows da Virtual Box kurup Beini yi Virtualde açarak halledebilirsin.
-
konuyu hortlatım
an itibari ile bir adet wep şifresi kırdım ama bir sorum olacak
programın bana verdiği şifre 1A2B3C4D5E ama modemin içindeki şifre sivas1071 bunen sebebi nedir acaba neden farklı görünüyor ?
-
mfatihbodur bunu yazdı
Ayda 50 lira verip int bağlatmak daha mantıklı değilmi ?
hocam niye verim ben kaçak kullanıyorum apartmandakiler sağolsun :)
-
zalimadam bunu yazdı
konuyu hortlatım
an itibari ile bir adet wep şifresi kırdım ama bir sorum olacak
programın bana verdiği şifre 1A2B3C4D5E ama modemin içindeki şifre sivas1071 bunen sebebi nedir acaba neden farklı görünüyor ?
hoca bende sivaslıyım sivaslıdan uzak dur zararlı çıkarsın söyliyim :D