Western Digital Harddisk Kesinlikle Öneririm. Servisde Olanlar. İçeride
-
Müritler laptop için 2. hdd düşünüyorumda şu ürün nasıldır ? ucuz olması soru işareti bıraktı kafamda :)
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------
Müritler laptop için 2. hdd düşünüyorumda şu ürün nasıldır ? ucuz olması soru işareti bıraktı kafamda :)
-----------------------------bumu ucuz :)
-
bu ucuzsa beni Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden aşağı atın...
-
Piyasadan uzak kaldim diğer ürünlere göre yaptım kıyaslamayı :D daha ucuzu varsa link alabilir miyim bide bu western dijitaller nasıl iyi mi ?
-
Her sitede ortalama olarak aynı fiyatı varsa daha ucuzu bildiğiniz bi link yada adres verseniz ?
-
ben de Western Digital kullanıyorum, hiçbir sorun çıkartmadı, çıkartanını da görmedim henüz :)
-
yaklaşık 1.5 metrelik dolabın üstünden düştü 2 adet wd 1 tb harddiskim hiçbirşey olmadı. bende her türlü şartta kesinlikle öneririm.
-
Bende yeni bir WD 500 Harici kullanıcısıyım fakat tadımı tuzumu bırakmadı bu WD. Geçen hafta Windows 7'm çökmeden önce tüm resimlerimi ve arşivimi diskin içine attım sonra pc çöktü ve pcm eski oldugu için XP kurdum fakat WD'nin içindeki resimler hariç herşeyi açabiliyorum resimleri bir türlü açamıyorum. DİSK YAZMAYA KARŞI KORUMALI uyarısı veriyor araştırmadıgım yer kalmadı şu an duruyor resimler içinde ama ne yapacağım onu düşünüyorum..
-
gitti gidiyordan aldım 100 liraya sıfır faturalı. Biraz pahalı almışsın