folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Western Digital Harddisk Kesinlikle Öneririm. Servisde Olanlar. İçeride

Western Digital Harddisk Kesinlikle Öneririm. Servisde Olanlar. İçeride

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd5000bpvt-2.5-500gb-sata-2.0-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=50946

Müritler laptop için 2. hdd düşünüyorumda şu ürün nasıldır ? ucuz olması soru işareti bıraktı kafamda :)

Si vis pacem para bellum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd5000bpvt-2.5-500gb-sata-2.0-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=50946

Müritler laptop için 2. hdd düşünüyorumda şu ürün nasıldır ? ucuz olması soru işareti bıraktı kafamda :)

-----------------------------

bumu ucuz :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu ucuzsa beni Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden aşağı atın...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Piyasadan uzak kaldim diğer ürünlere göre yaptım kıyaslamayı :D daha ucuzu varsa link alabilir miyim bide bu western dijitaller nasıl iyi mi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Her sitede ortalama olarak aynı fiyatı varsa daha ucuzu bildiğiniz bi link yada adres verseniz ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    ben de Western Digital kullanıyorum, hiçbir sorun çıkartmadı, çıkartanını da görmedim henüz :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

yaklaşık 1.5 metrelik dolabın üstünden düştü 2 adet wd 1 tb harddiskim hiçbirşey olmadı. bende her türlü şartta kesinlikle öneririm.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Bende yeni bir WD 500 Harici kullanıcısıyım fakat tadımı tuzumu bırakmadı bu WD. Geçen hafta Windows 7'm çökmeden önce tüm resimlerimi ve arşivimi diskin içine attım sonra pc çöktü ve pcm eski oldugu için XP kurdum fakat WD'nin içindeki resimler hariç herşeyi açabiliyorum resimleri bir türlü açamıyorum. DİSK YAZMAYA KARŞI KORUMALI uyarısı veriyor araştırmadıgım yer kalmadı şu an duruyor resimler içinde ama ne yapacağım onu düşünüyorum..

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

gitti gidiyordan aldım 100 liraya sıfır faturalı. Biraz pahalı almışsın

Toplam Hit: 4675 Toplam Mesaj: 30