folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Whatsapp Hacklenebiliyor Mu?

Whatsapp Hacklenebiliyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam şantaj yapan türk mü ? ne istiyorlar ? tanıdık felan olabilme ihtimali var mı ? 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NightShadow
    NightShadow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

hocam şantaj yapan türk mü ? ne istiyorlar ? tanıdık felan olabilme ihtimali var mı ? 

Evet, dostum olay çok karışık-detay veremiyorum ama telefona erişimi olan biri. Nasıl yaptığını, neleri görebildiğini ve nasıl önlem alabileceğimi öğrenmek istiyorum açıkçası.

Everything that has a beginning has an end.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Eğer aynı wifi network ağına bağlıysan whatsapp konuşmalarını sniffleyebiliyorsun. WhatsApp sniffer diye program var. Tabi veriler encrypted oluyor. Bunu da extract etmek için çeşitli tool'lar mevcut. Örn. http://whatcrypt.com/ Ek olarak Arp-Spoofing ile de whatsapp mesajlarını ele geçirmek mümkün. 

Bir başka yöntem de telefon rootkit yemiş olabilir.

krypt tarafından 25/Ara/15 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    NightShadow bunu yazdı
    GoldenWorld bunu yazdı
    NightShadow bunu yazdı

Böyle bi saçmalama sitesi buldum sanırım benim gibi kekleri avlıyorlar http://wappbreaker.com/

Tüm konuşmayı çözememişler ama konuşmanın içinden bir adet fotoyu görmüşler...  Detaylarını verdiler... 

Sniff nedir?

Programlara şimdi tek tek bakıcam.. Bir de telefon Jailbreak li sanırım(emin değilim), yurt dışı ürünü.  IOS 9.2 yüklü. 

harbi neymiş bu üstad bende merak ettim. şifresi var şifreyi nerden bulacağız ?

Zip içinde şifre için gönderdiği bi site var oraya tel no girmeni istiyor indirmek için o da haftalık 6 tl bi servise abone yapıyor, otomatik yenilemeli. Geçirme sistemi kurmuşlar, dittir et...

Dur bakalım kendi numaramı girdim şimdi dosyalar farklı mı olacak acaba 

Edit:

Yalan amına koyduğumun bebeleri aynı dosyalar :)

GoldenWorld tarafından 25/Ara/15 12:43 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NightShadow
    NightShadow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Eğer aynı wifi network ağına bağlıysan whatsapp konuşmalarını sniffleyebiliyorsun. WhatsApp sniffer diye program var. Tabi veriler encrypted oluyor. Bunu da extract etmek için çeşitli tool'lar mevcut. Örn. http://whatcrypt.com/ Ek olarak Arp-Spoofing ile de whatsapp mesajlarını ele geçirmek mümkün. 

Teşekkür ederim bilgi için bu yöntemler IOS için de kullanılabilir mi? 

Everything that has a beginning has an end.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

hackleniyormu bilmem ama çökertilebiliniyormuş..

Whatsup'ta uygulamanın çökmesine neden olabilecek büyük bir hataya sahip olduğu ortaya çıktı. Bir araştırmacı tarafından çıkartılan hatada Kullanıcılar 4000 smiley gönderirse uygulama çöküyor. WhatsApp’tan konuyla ilgili olarak henüz aydınlatma gelmezken, kullanıcıların bu konuda dikkatli davranması gerekiyor.

Facebook’un geçtiğimiz yıllarda 19 milyar dolar gibi bir rakama satın aldığı WhatsApp’ta son dönemlerde büyük bir atılım gerçekleştirip kullanıcılar arasında popülaritesini yükseltmişti.

Kaynak : İHA

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

Senin kız arkadaşının telefonuna ulaşan biri ise whatsapp webden giriyor olabilir.

bende şunu sormak istiyorum şimdi iphoneda icloud var yedekleri yüklüyor whatsappda. Şimdi atıyorum yeni bir telefon aldım kurulumunu yapıyorum kurulum yaparken apple id ve şifre ile iclouddan yedekleri yüklüyor. Ben şimdi atıyorum sevgilimin apple id ve şifresini biliyorum yüklemeyi onla giriş yaptıktan sonra yapsam bütün sms yedekleri falan gelicek ? Ama whatsapp yedekleri gelmesi için yedekleme yapılsın mı diye soracak telefon numarası da farklı oldugu için numaraya onay şifresi yollucak yani başarısız olacağız dimi :? )

O onay şifresini aşmanın bir yolu var mı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NightShadow bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Teşekkür ederim bilgi için bu yöntemler IOS için de kullanılabilir mi? 

crypt8 çözülebilen bişey mi ki ?

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Crypt8i çözmen için  whatsapp  içindemi key dosyasını  alman lazım nette araştır çıkar,  whatssap  sniff edilerek  hacklenecek olsaydı şimdiden binlerce milyonlarca kişi göt altına gitmişti,  ios ta uygulamaların  whatssap a erişmesi ne denli  mümkün  bilmiyorum  ama  android de  oluyor sanırım. 

Kız arkadaşın telefonu hiç başkasına verdimi?

Verdiyse ne zaman verdi? 

Konuşma- foto vb ne kadar süre  öncesine  ait? 

Mesela yedeklenmiş whatsapp  mesajlarını(crypt8) dosyalarını  açmak için Android  telden key alman lazım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

telefona başka kimin erişimi varsa , büyük ihtimal suç onundur .

mesela her zaman nasıl yapıldığıdır ama nasıl yapıldıgına dair çok ihtimal var . o yüzden başkasının erişimi olmadan zor . 

my4 tarafından 25/Ara/15 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
Toplam Hit: 6052 Toplam Mesaj: 33
whatsapp hack