Whatsapp In İnternet Paketi Olmadan Kullanımı?
-
ndmylmz bunu yazdıerdemcakmak bunu yazdıKumanaga bunu yazdıMaresca bunu yazdıGusFring bunu yazdıjoe_black bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Hocalar korkutmak gibi olmasın da benim bi arkadaşım nokia 5800 kullanıyordu ama tl falan yoktu ve whatsapp tan mesaj gönderip alabiliyordu. Tl yükledi ne oldu siz bilin bakalım :)
evine haciz mi geldi ?
at mı tepti ne oldu ?
tecavüz mü ettiler yoksa?
gelinlik giydirip kaçırdılar mı ?
ırzınamı geçtiler ?
götürdüler merkeze?
tren mi çarptı?
Hepsi sırayla oldu hocam, en sonunda da teldeki tüm tlleri çektiler :D
çamurda yuvarlanan manda yavrusunun altına atmışlar
-
opusdei bunu yazdı
Blackberry den bunu free yapabilmen imkansız. BIS olmadan blackberry ile bişey yapılamıyor.
hocam bana bunun dolandırıcılık olduğunu söyleme
bi bakarmısın nedir ne değildir, whatsapp host name leri için 0.99$ istiyor
-
internetten hazır ayar buldum, wifi olmadan çalıştırmayı denicem, telefonu restartlıyorum şuan, bilen vardır blackberry bilgisayardan daha geç açılıyor
-
Walla ben bu isten bisey anlamadim hocalar. Ben galaxy ace s5830i ile hicbisey yapmadan internetsiz kullanabiliyorum.
-
wifi ile 2dk çalıştı, sonra gitti yine bağlanmıyor :(((
edit: çalışmaya başladı yine wifi ile
OttomanSlap tarafından 19/May/13 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
OttomanSlap bunu yazdı
Usta banada anlatsana şu olayı bi özelden bende bold 9700 var sende ne var ? -
Citizen bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
Usta banada anlatsana şu olayı bi özelden bende bold 9700 var sende ne var ?http://www.uniquestuff.net/download/wifix_download_page.html wifix adlı programı indiricen usta
http://www.4shared.com/file/y2PQlGZN/whatsapp.html wifix uzantılı bi dosya indiriyosun burdan, telefonun ayarlarına girip en tepede son yüklediğin wifix programını görüyosun, blackberry logosuna tıklayıp import file diyosun, hafıza kartına attığın wifix uzantılı dosyayı seçip programdan çıkıyosun
telefonu resetle wifi ye bağlan, bende whatsapp çalışıyo wifi ile, ama önceki postta verdiğim linkte edge/gprs ile kullanmanın yöntemi var diyor ama onun için e book a bakmak lazımmış o da paralı
-
GUS bunu yazdı
çok garip bişey bu Whatsapp arkadaşımın internet paketi yok kontörü yok aynı operatörüz o bedava mesaj atabiliyor bana illaki internet paketi istiyor olay telefondamı bitiyor acaba bende merak ediyorum
belkide 1 sene dolduktan sonra 1.79 tl ödemesi var o ödemeyi yapmış olabilir
-
erdemcakmak bunu yazdı
Ben kullanıyorum paketim yok kontorde yok :)
wireless bağlantı kurarak mı kullanıyorsun :)
-
az önce wifi açıktı EDGE yazısı büyüktü, whatsappa bağlanıyodu, wifiyi kapatmak zorunda kaldım edge küçük kaldı, yeniden açmayı deneyince whatsappa girmedi, resetliyorum telefonu açılacakmı bakalım
edit: anladığım kadaryla wifi bağlantısı bi kere koptumu resetleyene kadar düzelmiyor, özetle şuan çalışıyor
edit2: ssiktiredin kullanmayın kanser ediyor adamı
OttomanSlap tarafından 20/May/13 00:21 tarihinde düzenlenmiştir