Whatsapp Mesajları Okuyamıyorsa Parayı Nereden Kazanıyor ?
-
Bir grupta görmüştüm, soru mantıklı geldi detaylıca araştırmadım henüz.
Açıkcası inanmasam da mesajları okuyamadıklarına, amme hizmetide yapmadıklarına göre amaçları ne sizce ?
Şahsi fikrim:
İnsanların her şeylerine sahip olmak için -Nasılsa Kimse Okuyamıyor- algısı yaratıp hemen her gizli saklı bilgisini bile elde etmek istiyorlar.
zeybekustasi tarafından 06/Ağu/16 16:47 tarihinde düzenlenmiştir -
1milyar üyeyi geçti . yarın cıkıp 1 dolar yıllık ucretı var dese herkes oder . olmadı gıder operatorlerle anlasır aylık whatsap kesıntısı alacagım 1 tl dese mılletten de telsız ucretı gıbı kesılse kımse hayır demez bu duruma.
para kazanmak demek devamlı duzenlı anlık getırısı olacak demek degıl . bır satıs yaparsın 5 senede bır 1 mılyon usd kazanırsın o oncekı 5 senenınde snrakı 10 senenınde tum harcamalarını karsılar.
adamlar da böyle dusunuyor farklı degıl .
ben ödeme yapmıstım whatsap ıcın bır ara gelmıstı . yarın gelmeyecegının garantısını kımse veremez
-
Belki facebooktaki reklam ağını whatsapp aracılığla geliştiriyorlardır.
Linkedin mesela, gmail üzerindeki herkesi tanıyor olabileceğim kişi olarak gösteriyor.
-
vardı böyle bi konu sanki
-
hipokondriyak bunu yazdı
1milyar üyeyi geçti . yarın cıkıp 1 dolar yıllık ucretı var dese herkes oder . olmadı gıder operatorlerle anlasır aylık whatsap kesıntısı alacagım 1 tl dese mılletten de telsız ucretı gıbı kesılse kımse hayır demez bu duruma.
para kazanmak demek devamlı duzenlı anlık getırısı olacak demek degıl . bır satıs yaparsın 5 senede bır 1 mılyon usd kazanırsın o oncekı 5 senenınde snrakı 10 senenınde tum harcamalarını karsılar.
adamlar da böyle dusunuyor farklı degıl .
ben ödeme yapmıstım whatsap ıcın bır ara gelmıstı . yarın gelmeyecegının garantısını kımse veremez
Ben veririm dayı. geçen sefer yeni numarayla üyelik açanlar için ücret alıyorlardı. App silip yükleyince tekrar bedava veriyodu en sonunda ömürlük vermeye başladılar.
Herkesten bi anda para isterse bak nasıl başka APPlere geçiyo insanlar :D
-
İlk Zaman'lar ücretliydi keriz gibi ücret verenlerden biriyim ben sonra ücretsiz yaptılar
-
Ya nasıl okuyamıyor. Whatsappta mouse alacağım diyorum muhabbet ediyoruz Facebookta reklamı çıkıyor.
Hiç bir yerle iletişimi olmayan chromeda gizli sayfada açılan yeni bir hesap açıyorum, whatsappta kayıtlı olan arkadaşları tanıyor olabileceğin kişilerde gösteriyor.
Belki satmıyordur ama kendisi sentezliyor kelimeleri ona göre yorumluyor. Bilgi = para dersek facebook parayla alamayacağı bilgiyi kendi eliyle bedavaya yine kendisine sağlıyor. Bu bilginin karşılığında insanlara hizmet götürüyor, tabi ki tüm insanlara olduğu için ticari boyutta da mükemmel hizmet gösteriyor.
Bunun konusu açılmıştı daha önce, başka konularda da yirmi defa videosuyla beraber şu söz paylaşıldı "Bedava peynir ancak fare kapanında bulunur"...
-
-
Okuyamadığını nereden çıkardınız anlamadım?
-
DrKill bunu yazdı
Okuyamadığını nereden çıkardınız anlamadım?
Uçtan uça şifreleme hikayesi
-
Bir ara belim ağrıyor diye arkadaşa mesaj gönderdim. Bel agrısı ile ilgili reklamları ekranın dört bir yanına serdi. Güzel bir kategorileme sistemi ile reklamları yönetiyorlar. Bir ara yolculukla ilgili mesajlaşmalarım oldu face te ve google reklamlarda bütün ulaşımla ilgili reklamlar gözüktü. Özetle okuyor kategorilendiriyor ve sana tekrar sunuyor. Adrese teslim reklam yönetimi.