folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Whatsapp Mesajları Okuyamıyorsa Parayı Nereden Kazanıyor ?

Whatsapp Mesajları Okuyamıyorsa Parayı Nereden Kazanıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bir grupta görmüştüm, soru mantıklı geldi detaylıca araştırmadım henüz.

Açıkcası inanmasam da mesajları okuyamadıklarına, amme hizmetide yapmadıklarına göre amaçları ne sizce ?

Şahsi fikrim:

İnsanların her şeylerine sahip olmak için -Nasılsa Kimse Okuyamıyor- algısı yaratıp hemen her gizli saklı bilgisini bile elde etmek istiyorlar.

zeybekustasi tarafından 06/Ağu/16 16:47 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

1milyar üyeyi geçti . yarın cıkıp 1 dolar yıllık ucretı var dese herkes oder . olmadı gıder operatorlerle anlasır aylık whatsap kesıntısı alacagım 1 tl dese mılletten de telsız ucretı gıbı kesılse kımse hayır demez bu duruma. 

para kazanmak demek devamlı duzenlı anlık getırısı olacak demek degıl . bır satıs yaparsın 5 senede bır 1 mılyon usd kazanırsın o oncekı 5 senenınde snrakı 10 senenınde tum harcamalarını karsılar. 

adamlar da böyle dusunuyor farklı degıl .

ben ödeme yapmıstım whatsap ıcın bır ara gelmıstı . yarın gelmeyecegının garantısını kımse veremez 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Belki facebooktaki reklam ağını whatsapp aracılığla geliştiriyorlardır.

Linkedin mesela, gmail üzerindeki herkesi tanıyor olabileceğim kişi olarak gösteriyor.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

vardı böyle bi konu sanki

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

1milyar üyeyi geçti . yarın cıkıp 1 dolar yıllık ucretı var dese herkes oder . olmadı gıder operatorlerle anlasır aylık whatsap kesıntısı alacagım 1 tl dese mılletten de telsız ucretı gıbı kesılse kımse hayır demez bu duruma. 

para kazanmak demek devamlı duzenlı anlık getırısı olacak demek degıl . bır satıs yaparsın 5 senede bır 1 mılyon usd kazanırsın o oncekı 5 senenınde snrakı 10 senenınde tum harcamalarını karsılar. 

adamlar da böyle dusunuyor farklı degıl .

ben ödeme yapmıstım whatsap ıcın bır ara gelmıstı . yarın gelmeyecegının garantısını kımse veremez 

Ben veririm dayı. geçen sefer yeni numarayla üyelik açanlar için ücret alıyorlardı. App silip yükleyince tekrar bedava veriyodu en sonunda ömürlük vermeye başladılar.

Herkesten bi anda para isterse bak nasıl başka APPlere geçiyo insanlar :D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

İlk Zaman'lar ücretliydi keriz gibi ücret verenlerden biriyim ben sonra ücretsiz yaptılar 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ya nasıl okuyamıyor. Whatsappta mouse alacağım diyorum muhabbet ediyoruz Facebookta reklamı çıkıyor.

Hiç bir yerle iletişimi olmayan chromeda gizli sayfada açılan yeni bir hesap açıyorum, whatsappta kayıtlı olan arkadaşları tanıyor olabileceğin kişilerde gösteriyor. 

Belki satmıyordur ama kendisi sentezliyor kelimeleri ona göre yorumluyor. Bilgi = para dersek facebook parayla alamayacağı bilgiyi kendi eliyle bedavaya yine kendisine sağlıyor. Bu bilginin karşılığında insanlara hizmet götürüyor, tabi ki tüm insanlara olduğu için ticari boyutta da mükemmel hizmet gösteriyor.

Bunun konusu açılmıştı daha önce, başka konularda da yirmi defa videosuyla beraber şu söz paylaşıldı "Bedava peynir ancak fare kapanında bulunur"...

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.forbes.com/sites/ianmorris/2016/01/27/whatsapp-may-have-the-perfect-way-to-make-money/#26e01b014f12

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Okuyamadığını nereden çıkardınız anlamadım?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Okuyamadığını nereden çıkardınız anlamadım?

Uçtan uça şifreleme hikayesi

Sadece bi imza..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir ara belim ağrıyor diye arkadaşa mesaj gönderdim. Bel agrısı ile ilgili reklamları ekranın dört bir yanına serdi. Güzel bir kategorileme sistemi ile reklamları yönetiyorlar. Bir ara yolculukla ilgili mesajlaşmalarım oldu face te ve google reklamlarda bütün ulaşımla ilgili reklamlar gözüktü. Özetle okuyor kategorilendiriyor ve sana tekrar sunuyor. Adrese teslim reklam yönetimi.

Toplam Hit: 4183 Toplam Mesaj: 24
whatsapp