Wificiler Donanımcılar Bakın Bi Hele Oynatmaya Az Kaldı :)
-
ya arkadaşlar kablosuz ağa bağlanıyom eleman şifresiz çekim kuveti fena değil ama ip vermiyo ipi elle giriyorum bağlandı gösteriyo ama sayfayı açmıyo
neden oluyo bu ya?
-
abi sende ii görünüyodur bağlantı anlık :)
wifi olayında 10 metreden sonrası için sağlam bi iletişim bekleme :)
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------abi sende ii görünüyodur bağlantı anlık :)
wifi olayında 10 metreden sonrası için sağlam bi iletişim bekleme :)
-----------------------------Dayı çektiğim mesafeleri görsen aklın şaşar :D olay o değil aynı sinyal gücünde başka modemden deli çekiyorum 100 kb s le dosya indiriyom ama onda ip vermiyo ip verse gerisi gelecekte
çekimde sorunum yok tesisat sağlam wifi adaptor e bi modem parası verdim iyi çekimli :)) geçen kankanında oldu onun modem dibinde ip vermiyodu pc ci geldi yaptı nasıl yaptı işşte :) kıllandırmadan klendi halimde çözmeye çalışıyorum :)
-
abi senin wifi adaptör uzağa veri alıp göndermede iidir ona lafım yok :)
ama piyasadaki üç beş kuruşluk modemler 10 metreden sonra veri iletip alımı yapacak kapasitede değiller :)
update paketi atar onu görür bu onun süper bi bağlantı olduğunu göstermez :)
modeme kısıtlanma konmuştur 1 den fazla ip vermemesi üzerine belki :)
-
Zokoro 10mt WiFi teknolojisi icin bir hic diyebilirim ben sana.
Bluetooth mu bu :)Ben kendimden biliyorum ideal bir anten ile 1-2km menzile ulasabiliyorsun.
@DJ_Alper,
Baglanti kuruldu diyormu?
Önceden sen bu aga muhtemelen otomatik baglaniyordun. Bunu manuel yap ve ondan sonra geri otomatik.
Buda olmazsa Wi-Fi ayarlarindan kendine bir IP ata, o IP'yi alacakmi.
Misal 192.168.1.103
Bu da olmazsa adam IP kisitlamasi koymus olabilir. Router Panel'e ulasabiliyormusun? -
ip veya mac sinirlamasi yaptiysa
alamazsin ip
-
ben anten 1-2 kmye ulaşmaz demiş miyim ii bi oku yazdığımı :)
modem 1-2 kmyi desteklemiyosa sen oraya bağlansan nolur hacı :)
tek taraflı veri alımı olmaz biliyosun :) adamın modem 10 metreye veri yollayabiliyosa nasıl alacak o veriyi çok merak ediyorum şuan :)
-
adam sadece data için kurmuştur ağı net yoktur belki :D
-
1-Ip sinirlamasi getirmistir.
2-Mac filter uygulamistir.
3-802/11g 802/11b 802/11a gibi ieee standarini destekelem sorunu olabilir.Yani senin adaptorun 802/11g icin ayarlidir,adam 802/11b destekli modemde yayin yapiyordur.Ag baglantilarina girip , bagdastirici(wifi) ozelliklerinden butun wifi radoya frekanslarina gore sinyal al diye ayarlaman gerekebilir.
4-Adama sadece localde bir wifi ag kurmustur , internet le alakasi yoktur :D
-
büyük ihtimal mac filtresi var,
yada dhcpyi kapattı, başka bi ip aralığı kullanıyor :)
-
1 modeme erişebiliyomusun?
2 erişeibliosan güsel genişcene bi ipscan yap adam ağa baglıysa görürsün sonrada ona göre de ip veririsin manuel olarak :))
3 eğer modeme erişemiosan macfiltresi koymuştur ağ trafiğin düzensizleşir durduk yere bi kaç mb görebilirsin du meter yada onun gbi dl sayacı programlarında