Wificiler Donanımcılar Bakın Bi Hele Oynatmaya Az Kaldı :)
-
hacılar saollun wifi yi akşam çok zorladım herhal yandı pc görmüyo artık bugün garantiye gönderecem :)))
Artık kendime net bağlayayım zaten 2 ay beleş bağlandım masrafım çıktı :) ahh ahh neyse :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ip veya mac sinirlamasi yaptiysa
alamazsin ip
-----------------------------
biraz arastırırsan mac filitreli aga 1-2 dakka da baglana bilirsin ip ala bilirsin -
velhasıl kelammm alperim;
bukez baltayı taşa vurdun :D
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------abi senin wifi adaptör uzağa veri alıp göndermede iidir ona lafım yok :)
ama piyasadaki üç beş kuruşluk modemler 10 metreden sonra veri iletip alımı yapacak kapasitede değiller :)
update paketi atar onu görür bu onun süper bi bağlantı olduğunu göstermez :)
modeme kısıtlanma konmuştur 1 den fazla ip vermemesi üzerine belki :)
-----------------------------Hayır hayır, alakası yok hacım, 1 den fazla ip die bişey yokta, 2 ihtimal var, 1. MAC filtresi koymuştur. ama modemine şifre koymayan adam MAC filtresini nerden bilir onu geççç2. ve güçlü seçenek çok başıma gelirdi atheros wifi kartlarda. DNS önbelligi ile ilgili bir sorun. Bunu ilk başlarda ethernet kablosuyla baglanıp çözerdim.
sonradan anladımki, sorun DNS önbellginin temizlenmemesi, başlat>Çalıştır>cmd /flushdns işini çözmezse Hizmetlerdeki DNS İstemcisi kısmı durdurulmuştur. Onu elle başlaticaksın sonra devamm...Haa bunlar kasar dersen, wifi hooper mydı neydi bir pro var, onu bul.. o yardımcı olur sana...