Wifili Telefon Önerisi
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Ben 375'e aldım dayı kral telefon :) Kablosuz ağlara fena bağlanıyor hocam .
-----------------------------
rep olsa verirdim -
zigana bunu yazdı:
e 66
ben çok memnunum . kablosuz ağa laptop gibi hızlı bağlanıyor. e 72 ile tüm özellikleri aynı. sadece tuşları normal telefon.
-----------------------------aynen katılıyorum. gps'i daha bi hızlı. kullanım kolaylığı tuş takımı rahatlığı mukemmel.
0'ını piyasada bulman zor olabilir. çünkü üretimi kalktı. ama 2. elini en fazla 300 e alırsın.
-
5800 dokunmatigi kotu n95 cok kaba samsungun dokunmatikleri fena degil
-
300-350 arası iknci ele bakacaksın hocam bu özellikler bir arada o fiyata e serisinde olabilir şanslıysan
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
tam aradigin telefon e63 hocam.. Dokunmatikten uzak dur internet kullanicisi olacaksan.. E63 le 1 yildan fazladir yogun olarak internet icin kullaniyorum hic sorun yok..
-----------------------------bence net için en ideali dokunmatik
3-4 aydır 5800 kullanıyorum hiç bi sorun olmadı daha nette ayrıca büyük rahatlık tavsiye ederim
-----------------------------Dolaşmak için dokunmatik olabilir ama yorum atmak için tartışmasız e63
-----------------------------yorum için sayısal ekran kullanılıp t9 ayarlansa süper oluyor :W
dokunmatik kullanilabilirr ama o telefon 5800 deil en az samsung monte olmali ama yinede e63 ve turevleri telefonlarda internet keyfi cok guzel monte de kullaniorum ama cildirtiyor ozellikle TBT de.. -
iPhone 4
-
wifi internet program yükleme bunlar dediğin paraya 5800 olur...
-
up hala karar veremedim..
-
samsung i780. ikinci el temiz dolu var. aletde ne ararsan var. ister dokunmatik ister klavyeli. hem windows mobile var program yükleyeceksen.
-
hocam bende böyle bi konu açmıştım 5800 ve monte demişlerdi bn 5800 almıştım Tamam kabul 5800 tam dokunmatik değil(bastırmatik daha uygun :D) ama internete bağlanma, program yükleme ve verdiğin fiyata uygun en iiyi telefon 5800 bende memnunum telefonumdan :D