Wifili Telefon Önerisi
-
Samsung Star GT-S5233W kullandım ve çok memnun kaldım hocam ama alalı 1 ay olmuştuki tuvalete düşürdüm :/
Edit: fiyat 350 civarı hocam
-
Samsung Galaxy 5 i5503 haci süper bi tel yeni aldım.. tavsiye ederim.. 540 TL fiyatlari:)
-
bi up fiyat konusunda max350-400
-
nette dolaşacaksan dokunmatik ol yoksa sinir hastası olursun :D
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------
Samsung Star GT-S5233W kullandım ve çok memnun kaldım hocam ama alalı 1 ay olmuştuki tuvalete düşürdüm :/
-----------------------------bu telefonda ısrarlıyım hocam :)
-
2 gün önce samsung star wi-fi siparişini verdim hepsiburada.com'dan. çok araştırdım bu fiyata en iyi telefon bu. inşallah iyidir gelmesini bekliyorum.
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------OdiN bunu yazdı:
-----------------------------bu telefonda ısrarlıyım hocam :)
bu telefonu tuttum hocam.büyük bi ihtimal bunu alıcam.Piyasada wardır dimi bu telefondan ? -
Pc-ErrOr bunu yazdı:
2 gün önce samsung star wi-fi siparişini verdim hepsiburada.com'dan. çok araştırdım bu fiyata en iyi telefon bu. inşallah iyidir gelmesini bekliyorum.
-----------------------------hocam kamerasında flash yok.ayrıca 3g'si yok 3g olmaması net hızını etkiler mi ?
bu telefonu kullananlar memnun mu acaba ?çoğu sitelerde telefon hakkında artı yorumlar atılmış.
bide tahribat ailesinden alalım yorumları
-
star serisi ullanmıştım wifi olmayan modeli. dokunmatik değil sanki basmatik gibiydi sinir oluodum. yeni modellerine bak onlar direk dokunmatik eski modelleri basmatik. ayrıva gidip telefonu kendin kurcala sağına soluna bak.
-
Saybirs bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------hocam kamerasında flash yok.ayrıca 3g'si yok 3g olmaması net hızını etkiler mi ?
bu telefonu kullananlar memnun mu acaba ?çoğu sitelerde telefon hakkında artı yorumlar atılmış.
bide tahribat ailesinden alalım yorumları
-----------------------------4 gün oldu hepsiburada.com'dan almıştım hala paketleme aşamasında diyo. ne gerizekalıca bi site.
bi kaç gün beklersen ilk izlenimlerimi söylerim.