folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder WİMAX Alıcısı Arıyorum.

WİMAX Alıcısı Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam bu wimax ın fiyatları hakkında bilgi verirmisin biraZ? Ortalama ap ve ortalama usb dongle (tabi varmı bilmiyorum) ile menzili ne kadar artabiliyor? RC helikopter projesi ypamak istiyorum ancak wi-fi ile mesafe kesinlikle sıkıntı olacaktır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

Türkiyeye girişi yasak  tüzel kişilik sahibi olman gerekiyor ve aynı zamanda bddk ve gümrük müdürlüğünün bilgisi dahilinde getirebilirsin ne için çalışma yapacağını  bddk rapor edip izin talebinde bulunacaksın çok afedersin ama sittin sende o izini vermiyorlarEn son 2010 yılında bikaç ISP firması istedi çok baskı yaptılar olacak gibi oldu sonra çıkan dedikodulara göre Mgk,tsk,mit, kısacası kolluk kuvvetler ve istihbarat örgütlerimiz karşı çıktı,bide  ülkemizde kullanılan mobeselerin bi çoğu 5 ghz  bant genişliğini kullanırlar  wimax ise 3.8 ghz bant genişliğini kullanır, amerikada  bu wimax lisansı tamamyle ordu denetimindedir, geçen yıl meraktan ve kablosuz internet çözümleriyle alakalı uzunca bir çalışma yapmıştım araştırmalarıma göre  sana verebileceğim bilgiler bunlar kardeş

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hocam bu wimax ın fiyatları hakkında bilgi verirmisin biraZ? Ortalama ap ve ortalama usb dongle (tabi varmı bilmiyorum) ile menzili ne kadar artabiliyor? RC helikopter projesi ypamak istiyorum ancak wi-fi ile mesafe kesinlikle sıkıntı olacaktır.

kumanda kısmında kullanamassın zira hızlı hareket eden sistemlerde ne 3g nede wimax stabil çalışır. Nedeni gigaherz leri kullanması ve bu frekansların dalga boyunun küçük olmasıdır. 4g de bu sorun daha az olacak zira 700-900 mhz arası gibi 3g yada wifiye göre daha düşük frekansları kullanıyor. Bu frekanslar normalde analog tv frekanslarıdır ama malum sayısal karasal yayına ülke çapında 2015 de geçiyoruz.
    Kumandayı klasik telsizle, varsa üzerindeki kamerayı wimaxla aktarabilirsin ama kamera en iyi görüntüyü araç durunca yada hızı azalınca verecektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

kumanda kısmında kullanamassın zira hızlı hareket eden sistemlerde ne 3g nede wimax stabil çalışır. Nedeni gigaherz leri kullanması ve bu frekansların dalga boyunun küçük olmasıdır. 4g de bu sorun daha az olacak zira 700-900 mhz arası gibi 3g yada wifiye göre daha düşük frekansları kullanıyor. Bu frekanslar normalde analog tv frekanslarıdır ama malum sayısal karasal yayına ülke çapında 2015 de geçiyoruz.
    Kumandayı klasik telsizle, varsa üzerindeki kamerayı wimaxla aktarabilirsin ama kamera en iyi görüntüyü araç durunca yada hızı azalınca verecektir.

Peki bu wimax teknolojisini kullanan usb dongle lar var mı? 2 tane usb dongle ile 2 bilgisayarı birbirine bağlayabiliyor muyuz? Bu söylediğime bir örnek donanım varsa bağlantı verir misin? Fiyat nekadar söyler misin hocam?

Birde şunu soracağım. Mesela gizlice getirdim bunlardan bir tane tüzel olarak kendim kullanıorm diyelim uzun mesfeler ışığında. Bu ürünü kullandığımı tespit edebilirler mi ve yerimi tespit edebilir ler mi? Yaptırımları ne olur.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Peki bu wimax teknolojisini kullanan usb dongle lar var mı? 2 tane usb dongle ile 2 bilgisayarı birbirine bağlayabiliyor muyuz? Bu söylediğime bir örnek donanım varsa bağlantı verir misin? Fiyat nekadar söyler misin hocam?

Birde şunu soracağım. Mesela gizlice getirdim bunlardan bir tane tüzel olarak kendim kullanıorm diyelim uzun mesfeler ışığında. Bu ürünü kullandığımı tespit edebilirler mi ve yerimi tespit edebilir ler mi? Yaptırımları ne olur.

USB side var, modem olanıda var, RJ45 portlu olanıda var, var allah var hertürlü ağ aparatı var. Türkiyede yasak ama, bırak kullanmayı bulamıyorsun bile. Sağdece alıcısını bile bulamıyorum.

Ve evet tespit edebilirler zira o frekanslar çoğunlukla boş. Bunu bulmak için devlette birinin kafaya takması lazım, yoksa şehirlerde öyle telsiz cihazları varki aklın hayalin şaşar. Halkbandı olarak bilinen 27 Mhz de yasal sınır 4W tır ama KW lık cihazlar satılıyordu bir ara. Düşün.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

USB side var, modem olanıda var, RJ45 portlu olanıda var, var allah var hertürlü ağ aparatı var. Türkiyede yasak ama, bırak kullanmayı bulamıyorsun bile. Sağdece alıcısını bile bulamıyorum.

Ve evet tespit edebilirler zira o frekanslar çoğunlukla boş. Bunu bulmak için devlette birinin kafaya takması lazım, yoksa şehirlerde öyle telsiz cihazları varki aklın hayalin şaşar. Halkbandı olarak bilinen 27 Mhz de yasal sınır 4W tır ama KW lık cihazlar satılıyordu bir ara. Düşün.

Hocam Türkiye'de bulamayacağımı anladım. Yurtdışından nereden temin edebiliriz bu cihazları onu soruyorum zaten. Model numarası, marka adı,  felan örnek bildiğin ichazlar varsa onları paylaşır mısın?

Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 17