Win 10 Gereksiz Program Kapatma PC Hizlandirma ?
-
Ben kaç farklı Win10 denedim, ama bir türlü randıman alamadım, bu nedenle kesin olarak Win7 ye döndüm. Bir dahada da Win10 Kullanmayı düşünmüyorum.
-
-
Wnidows 8.1'den şaşmıyorum.
Windows'u sürüm atlaya atlaya kullanın :D
Win95 +
WinNT -
Win98 +
WinME -
Win2000 +
WinXP -
WinXP Pro +
Vista -
Win7 +
Win8 -
Wn 8.1 +
Win10 -
-
infazteam bunu yazdı
aynen. gayet başarılı. ayrıca windows 10 kullanılacaksa da intelde 5. nesil işlemcili sistemlere kadar Windows 10 version 1607(10.0.14393) sürümünü kuruyorum. benim kullandığım ve kurulumunu yaptığım sistemlerde deneyimlediğim en stabili.
-
ErQun bunu yazdıinfazteam bunu yazdı
aynen. gayet başarılı. ayrıca windows 10 kullanılacaksa da intelde 5. nesil işlemcili sistemlere kadar Windows 10 version 1607(10.0.14393) sürümünü kuruyorum. benim kullandığım ve kurulumunu yaptığım sistemlerde deneyimlediğim en stabili.
nedense bende seninle aynı görüşteyim. ben 1709 u kullanıyorum güncellemelerimide kapattım taa ozamandan beri bunu kullanıyorum.
eski sürümü geçen indirmek için uğraştım ama indiremedim nette de bulamadım. indirmek istesek var mı bir yer ya da bir yöntem eski sürüm indirmek için
-
Win95 +
WinNT -
Win98 +
WinME -
Win2000 -
WinXP Pro +
Vista -
Win7 +
Win8 -
Wn 8.1 -
Win10 +
-
eyuperol bunu yazdıErQun bunu yazdıinfazteam bunu yazdı
nedense bende seninle aynı görüşteyim. ben 1709 u kullanıyorum güncellemelerimide kapattım taa ozamandan beri bunu kullanıyorum.
eski sürümü geçen indirmek için uğraştım ama indiremedim nette de bulamadım. indirmek istesek var mı bir yer ya da bir yöntem eski sürüm indirmek için
Bu linkteki uygulamada bütün sürüm ve dil isolari mevcut.
https://www.heidoc.net/php/Windows-ISO-Downloader.exe
-
Donanımhaber de şöyle bir konu var
-
ErQun bunu yazdıeyuperol bunu yazdıErQun bunu yazdıinfazteam bunu yazdı
Bu linkteki uygulamada bütün sürüm ve dil isolari mevcut.
https://www.heidoc.net/php/Windows-ISO-Downloader.exe
teşekkürler bakayım bi
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Wnidows 8.1'den şaşmıyorum.
Windows'u sürüm atlaya atlaya kullanın :D
Win95 +
WinNT -
Win98 +
WinME -
Win2000 +
WinXP -
WinXP Pro +
Vista -
Win7 +
Win8 -
Wn 8.1 +
Win10 -
saçmala nurten, bu tez 8le 8,1 i tek sürüm sayınca ortadan kalkıyor. anlamıdığım olay gerçekten benim bilgisayarım mı cok iyi yoksa benim beklentilerimi mi karşılıyor ben cok begeniyorum hiç de sıkıntı yasamıyorum. arada arama cubugu bozuluyordu biri yazmıs oda uzun zamandır olmuyor ilginc :S