Win 10 İso Linki Lazım Çok Acil !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Hocalar başlıkta belirttiğim gibi elinde güvenilir link olan varsa benimle paylaşsın.

Bugün yeni 0 PC aldım win10 yüklemem gerekiyo. Şimdiden teşekkürler :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kendi sitesinden güveniliri yoktur herhalde ?

http://www.tahribat.com/forum/download-windows-10-iso-direk-link-210478

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hayır direk iso indirmek varken siktir et media creation'u falan

al üşendiysen de 

32 bit http://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1511_Turkish_x32.iso?t=5bb1374b-88ce-4870-9edd-fd5b6375f835&e=1449950837&h=7c104c542e8edfc09c4379c6147f88f8

64 bit http://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1511_Turkish_x64.iso?t=5bb1374b-88ce-4870-9edd-fd5b6375f835&e=1449950837&h=f76985a872cbc40810cc25a0d4109e69

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ya ilk kez kurulum yapıcam PCye. Freedos şuan. USB ye ISO dosyasını windows yükleyici olarak ayarlıycam. Bana onlar lazım. Sanırım Daft abinin attıkları oluyo.

Edit : Evet Daft abinin attıkları oluyo. İndiriyorum şuan. Teşekkürler :)

GodKlaus tarafından 11/Ara/15 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

bide elinde hazır ve nazır ürün anahtarı ve/veya crack olan varsa bi yollayabilir mi ? :D
    Kusura bakmayın çok dilenci gibi oldum ama :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Kms yemiyor mu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    rui bunu yazdı

Kms yemiyor mu

daha kurmadım PCye. Yeni indi dosya. Elimde hazır bulunsun şak şak geçiriyim diye dedim :)

edit: ne yazmam gerekiyo ? direk win10 KMS Crack download yazmam yeterli mi ? 

GodKlaus tarafından 11/Ara/15 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    rui bunu yazdı

Kms yemiyor mu

daha kurmadım PCye. Yeni indi dosya. Elimde hazır bulunsun şak şak geçiriyim diye dedim :)

istersen windows 7 kur ilk sonra indirmiş olduğun windows 10 iso dan winrar ile çıkar sonra setup tikla kur sonra temiz kurulum yap usb bellek ile boot  ederek  yükselme yaptığından dolayı windows 10 etkinleştirmene gerek kalmaz her format attığında sıkıntı yaşamassın internete bağlandığında etkinleştir

ya da kms ile etkinleştir https://yadi.sk/d/NxOgFsC5mAgC7 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    rui bunu yazdı

Kms yemiyor mu

istersen windows 7 kur ilk sonra indirmiş olduğun windows 10 iso dan winrar ile çıkar sonra setup tikla kur sonra temiz kurulum yap usb bellek ile boot  ederek  yükselme yaptığından dolayı windows 10 etkinleştirmene gerek kalmaz her format attığında sıkıntı yaşamassın internete bağlandığında etkinleştir

ya da kms ile etkinleştir https://yadi.sk/d/NxOgFsC5mAgC7 

Hepinize çok çok teşekkürler. Hallettim KMS filan yaptım hepsini :)

Şuan driverlarıda kurdum sorunsuz bi şekilde. CSGO indiriyorum. Muhtemelen gece 2 gibi atıcam uzun zaman sonraki ilk maçımı :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Merak ettigim bir sey var kms de 6 ayda bir tekrar lisanslanmasi gerekiyor diye okudum crack olayinda bu nasil olacak?

Ben kurdum 6 ay sonra bilgisayari internete baglayamadim lisans dusuyor mu ?

Toplam Hit: 2823 Toplam Mesaj: 16
iso win10