Win 10 İso Linki Lazım Çok Acil !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bunun hiç ellenmemiş versiyonlarının hepsinin tek dvd de 32 64 versiyonlarının olduğu yokmudur ? w7 de falan vardı ne gözeldi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Arkadaslar,

Icinde free dos olan yeni bir dizustu aldim. Herseyi bastan kurmak yerine, eski ssd'yi buna taksam ne olur? Yada baska bir alternatif var mi???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Zande bunu yazdı

Arkadaslar,

Icinde free dos olan yeni bir dizustu aldim. Herseyi bastan kurmak yerine, eski ssd'yi buna taksam ne olur? Yada baska bir alternatif var mi???

eski SSD içinde sistem kuruluysa direk tak ama açılışta Boot Ekranına girip " başlangıçta kullanılacak " alanı HDD/USB/CD,DWD değilde SSD Olarak göstermen gerekiyo.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Iki saat sonra deneyecegim. Acikcasi once win 7 kurup, sonra 10'a yukseltmek pek isime gelmiyor su anda. Diskleri degistirirsem en fazla driver kurulumu yapmak zorunda kalirim, o da 20 dakikaya kalmadan biter zaten ;)

Edit Büdüt: Çalıştı, şu anda sadece driverları güncelliyorum.

Zande tarafından 12/Ara/15 21:11 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Serefsiz mikropsoft. Hacilar bilgilendirme olarak yaziyorum; hard diski yeni makineye takinca sorunsuz calisti. Ancak daha once aktiflestirilmis olan windoz 10 beni aktiflestir, eski anahtar bloke oldu diyor.

Toplam Hit: 2822 Toplam Mesaj: 16
iso win10