Win 7 De CS Sorunu
-
Arkadaşlar win7 de cs oynayamıyorum acaba bilgisi olan bir mürid kardeşimiz cvp verebilirmi ?
-
UP^^ kimse bakmıor ya :(
-
hata ney?
-
oyuna giriyorum cart atıyor
-
benim laptopta da oluyodu. fakat bilmiom nasıl çözülür :/
-
Sorun cs de değil. Sxe de. Sxe'in windows 7 ile henüz uyumlu bir versiyonu yok. Resmi olarak stabil sürüm çıktığında sxe yapımcıları windows 7 desteği vereceklerini söylüyorlarmış. Bende araştırmıştım. Şu an için sxe koruması olmayan serverlarda takılmak dışında bir çözüm yok.
-
h4ckinger bunu yazdı:
-----------------------------
Sorun cs de değil. Sxe de. Sxe'in windows 7 ile henüz uyumlu bir versiyonu yok. Resmi olarak stabil sürüm çıktığında sxe yapımcıları windows 7 desteği vereceklerini söylüyorlarmış. Bende araştırmıştım. Şu an için sxe koruması olmayan serverlarda takılmak dışında bir çözüm yok.
-----------------------------bu sxeyi yapanın beynine limon sıkıp yemek istiorm..!!!
şansaa bakk
-
20 ile 30 ekim arası 21 ekimde sanırsam stabil sürümü çıkıcak windows7 nin o zaman sxe sorunuda düzelcek şimdilik xp takıl ondan sonra indirip win7 kurarsın orda oynarsın.
-
tamamda hocam fısıltı gazetesine göre oynayan varmış
yani sonuc itibariyle söylentiye gör birkaç zımbırtıyla el ile düzeltmeyle bu mevcutmuş.. :(
-

Windows 7′deki geriye uyumluluk, Windows Vista’da olduğundan çok daha başarılı olsa da, yine de bir takım ünü yazılımlar problem yaşatabiliyorlar.
Ünlü oyun Counter Strike 1.6, Windows 7′de çalışıyor gibi gözükse de zaman zaman problemler yaşatabiliyor. Mesela, kısayol ikonundan oyunu çalıştıramamanız gibi. Bu problemin çözümü ise oldukça kolay. Yapmanız gereken; Counter Strike 1.6′ya ait .exe dosyasını DEP hizmetinden içeri almaktır.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Windows 7′deki geriye uyumluluk, Windows Vista’da olduğundan çok daha başarılı olsa da, yine de bir takım ünü yazılımlar problem yaşatabiliyorlar.
Ünlü oyun Counter Strike 1.6, Windows 7′de çalışıyor gibi gözükse de zaman zaman problemler yaşatabiliyor. Mesela, kısayol ikonundan oyunu çalıştıramamanız gibi. Bu problemin çözümü ise oldukça kolay. Yapmanız gereken; Counter Strike 1.6′ya ait .exe dosyasını DEP hizmetinden içeri almaktır.
-----------------------------************************************************************************
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: hl.exe
Uygulama Sürümü: 1.1.1.0
Uygulama Zaman Damgası: 3cfeb1f6
Hata Modülü Adı: unknown
Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 7e1f3245
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041fÇevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt********************************************************************************
hocam ben bunu zaten yaptım ama çalışmıyor çat atıyor :S