Win 7 De CS Sorunu
-
Hacım bilemicem oyunlarla pek aram yok.Yardımcı olmaya çalıştım.Birde xm mode'u dene bence.
-
hocam win7 de sXe çalıştırabilenler var mı ? nasıl yapılıyo ?
-
win7de sxe calistiriliyor. Yani oynayan arkadaşlarım var. Benimde laptopda win7 war ama ondada cs hiç oynanılmıyor diye kurup denemedim
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
win7de sxe calistiriliyor. Yani oynayan arkadaşlarım var. Benimde laptopda win7 war ama ondada cs hiç oynanılmıyor diye kurup denemedim
-----------------------------genki ozaman oynayan arkadaşlarına sor nasıl oynanıyor öğren girmem lazım acil win7'den xp war zaten xp oynuyorumda zırt pırt işletim sistemi değiştir zor oluyor..
-
up :| cvb yoq mu ?
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Aynı sorun bende de var ne yapabiliriz ? | işletim sisteminden gayet gözle görülür bir performans aldık sadece Cs (counter strike ) sorunumuz var oda kalksa xp bizim icin tarihe karışmış demektir .
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Aynı sorun bende de var ne yapabiliriz ? | işletim sisteminden gayet gözle görülür bir performans aldık sadece Cs (counter strike ) sorunumuz var oda kalksa xp bizim icin tarihe karışmış demektir .
-----------------------------malesef koskoca tariqat'ül tahribat'da kimse bu sorunun cvbını bilmior yazık diorm... :(