Win 7 Kullanıyorum Win8.1'E Geçmelimiyim?
-
win 7 kullanıyorum ve win 8 lisanslı ürünüm mevcut.
Malumunuz win 8.1 çıkınca ve tepkilere de bakınca win7'yi bırakıp win 8 yükleyip ve 8.1'e yükseltsemmi diye düşünüyorum.
win 8 maceramdan sonra win 7 ye sıkı sıkı sarıldım ama win 8.1 kullanan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum.
çok kararsız kaldım.
-
-
pek bi farkı yok ki.
Bende tek sorun SecureBoot'u yapılandıramadım.
Edit: ben pek bi fark göremedim. Ama Vista ile win7 arasında ne kadar fark varsa o kadar fark var diyolar
http://www.addictivetips.com/windows-tips/windows-8-1-new-features/
Dentist tarafından 19/Eki/13 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıAvatar ve konu uyumu :)
Çok açıklayıcı olmuş, ne anlamam gerektiğinide dip not düşseydiniz keşke.
-
Hocam aralarında görünüm olarak büyük bi fark yok hemen hemen aynı.
Sadece metro ya alışman lazım.
-
HoLyCat bunu yazdıAvatar ve konu uyumu :)
Holi ket
Fak dı intırnet
Sendeki Nick ve Avatar uyumu da iyiymis. :)
Dinar' lidan vesselam.
break tarafından 19/Eki/13 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bu 8.1 de start menüsü geri geldi değil mi tam olarak? ek bi paket yükleyemeye gerek yok yani bekliyorum az daha zaman geçmesini tam otursun bi ortalıkta gezen win 8.1'in modifiye edilmemiş hali demi?
-
catlax bunu yazdı
bu 8.1 de start menüsü geri geldi değil mi tam olarak? ek bi paket yükleyemeye gerek yok yani bekliyorum az daha zaman geçmesini tam otursun bi ortalıkta gezen win 8.1'in modifiye edilmemiş hali demi?
yok start menüsü değil sadece windows butonu.
http://www.youtube.com/watch?v=bq4rQex_gB4
bu videoya göre söylüyorum. adam incelemiş (sözde) bi bak istersen
-
Kesinlikle daha kararlı ve stabil bir sistem olmuş,geçmeni tavsiye ederim eğer lisanslı bir windows 8 ürün anahtarın var ise direk 8.1 iso kalıbını indirip temiz kurulum yapabilirsin.
-
baba3232 bunu yazdı
Kesinlikle daha kararlı ve stabil bir sistem olmuş,geçmeni tavsiye ederim eğer lisanslı bir windows 8 ürün anahtarın var ise direk 8.1 iso kalıbını indirip temiz kurulum yapabilirsin.
microsoft müşteri hizmetleri ile de görüşmüştüm, temiz kurulumu (win 8.1 iso) indirip kuramıyorsun win 8 pro ürün anahtarı ile. Bu arada sadece müşteri hizmetleri ile görüşmedim denemeye de çalıştım. ancak win 8 yükleyip güncelleme yapabiliyorsun win 8 ürün anahtarı ile. -
afyonlu gec baba sen 8.1e 7kesmez senı gayri