Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Win 7 Kullanıyorum Win8.1'E Geçmelimiyim?
Win 7 Kullanıyorum Win8.1'E Geçmelimiyim?
-
Bolvadinli bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Kesinlikle daha kararlı ve stabil bir sistem olmuş,geçmeni tavsiye ederim eğer lisanslı bir windows 8 ürün anahtarın var ise direk 8.1 iso kalıbını indirip temiz kurulum yapabilirsin.
microsoft müşteri hizmetleri ile de görüşmüştüm, temiz kurulumu (win 8.1 iso) indirip kuramıyorsun win 8 pro ürün anahtarı ile. Bu arada sadece müşteri hizmetleri ile görüşmedim denemeye de çalıştım. ancak win 8 yükleyip güncelleme yapabiliyorsun win 8 ürün anahtarı ile.Bizzat kurdum dostum :)
-
1 aya yakın süre kullandım fakat hiç beğenmedim, özellikle performans açısından.
-
ne windowsmuş arkadaş geçe biliyorsanız mac e geçin yok derseniz linux dagıtımlarıda güzel ama windows pişmanlıkdır hamallıkdır bu arada mac candır kullanan bilir bide zaten windows 8 macden çalmış herşeyi sadece bi boka benzetememişler
ahmetdsn tarafından 19/Eki/13 23:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ahmetdsn bunu yazdı
ne windowsmuş arkadaş geçe biliyorsanız mac e geçin yok derseniz linux dagıtımlarıda güzel ama windows pişmanlıkdır hamallıkdır bu arada mac candır kullanan bilir
anti klişe tespit timi - vur ha vur !
linux kullanmayı bilince pek bir eğlenceli oluyor, en başta koduğumun terminaline işimiz düştü yine diye diye oohşş terminal der oldum. Stockholm sendromu işte bunlar hep... -
Jilet_Boris bunu yazdıahmetdsn bunu yazdı
ne windowsmuş arkadaş geçe biliyorsanız mac e geçin yok derseniz linux dagıtımlarıda güzel ama windows pişmanlıkdır hamallıkdır bu arada mac candır kullanan bilir
anti klişe tespit timi - vur ha vur !
linux kullanmayı bilince pek bir eğlenceli oluyor, en başta koduğumun terminaline işimiz düştü yine diye diye oohşş terminal der oldum. Stockholm sendromu işte bunlar hep...yaniii.(anlatmak istediğini anlamadımda)
-
Win8 den biraz daha iyi, ben 4 gun dayanabildim 8.1 e
Hocam windows7 ye sıkı sıkı sarıl, son düzgün windows sürümüdür.
bundan sonra ne çıkarıyorlar ben anlamadım.
Bana msdos kullandığım zamanları hatırlatıyor bir ekranda tek program, öbürüne geçmek için çıkıp diğerine giriyorduk.
Win 8.1 de bunu bana tekrar yaşatıyor o metro arayüzü.
abartmıyorum dos ve win 3.1 i tercih ederim 8 ve sonrasına.
-
HolyOne bunu yazdı
Win8 den biraz daha iyi, ben 4 gun dayanabildim 8.1 e
Hocam windows7 ye sıkı sıkı sarıl, son düzgün windows sürümüdür.
bundan sonra ne çıkarıyorlar ben anlamadım.
Bana msdos kullandığım zamanları hatırlatıyor bir ekranda tek program, öbürüne geçmek için çıkıp diğerine giriyorduk.
Win 8.1 de bunu bana tekrar yaşatıyor o metro arayüzü.
abartmıyorum dos ve win 3.1 i tercih ederim 8 ve sonrasına.
Mına koyum microsoftun bi şeyhe travma geçirtmediği kalmıştı o da tam oldu :D
-
8 hala stabil ve kararlı bir sitem.Windows 7'de öyle.Windows 8 kullanıcıları için 8.1 artıları ve farklılıkları başlıklı bir yazı yazmıştım.Oku istersen;
http://www.windows8li.com/2013/10/windows-81in-artlar-ve-farklar-nelerdir.html
Bana sorarsan 8 kurup beğenmeyip tekrar 7'ye dönen bir çok kişi 8.1'i sevecektir.Özellikle mağazanın yenilenmesi ve başlangıç ekranı özelleştirme seçeneklerinin artması çok hoşuma gitti.Ayrıca SkyDrive eşitlemesi de devrim niteliyinde..
-
baba3232 bunu yazdıBolvadinli bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Kesinlikle daha kararlı ve stabil bir sistem olmuş,geçmeni tavsiye ederim eğer lisanslı bir windows 8 ürün anahtarın var ise direk 8.1 iso kalıbını indirip temiz kurulum yapabilirsin.
microsoft müşteri hizmetleri ile de görüşmüştüm, temiz kurulumu (win 8.1 iso) indirip kuramıyorsun win 8 pro ürün anahtarı ile. Bu arada sadece müşteri hizmetleri ile görüşmedim denemeye de çalıştım. ancak win 8 yükleyip güncelleme yapabiliyorsun win 8 ürün anahtarı ile.Bizzat kurdum dostum :)
Hacım ben beceremedim diyelim de ipne müşteri hizetleri de öyle dedi neyse sen nasıl yaptın pm veya buradan anlatabilirmisin.
-
CyberAngel bunu yazdı
8 hala stabil ve kararlı bir sitem.Windows 7'de öyle.Windows 8 kullanıcıları için 8.1 artıları ve farklılıkları başlıklı bir yazı yazmıştım.Oku istersen;
http://www.windows8li.com/2013/10/windows-81in-artlar-ve-farklar-nelerdir.html
Bana sorarsan 8 kurup beğenmeyip tekrar 7'ye dönen bir çok kişi 8.1'i sevecektir.Özellikle mağazanın yenilenmesi ve başlangıç ekranı özelleştirme seçeneklerinin artması çok hoşuma gitti.Ayrıca SkyDrive eşitlemesi de devrim niteliyinde..
Hocam skydrive eşitlemesi derken ne demek istedin açıklayabilir misin,skydrive uygulamasından farklı bir olay mı var?