Win 8 Mi Win 8.1 Mi?
-
Hocalar pek ayıkmıyorum hangisi daha iyi güncelleyimmi 8.1 e bilgisayarı
bide makinam yeni 1 aylık ben buna win 7 kursam garanti dışımı kalır ?
-
anladığımdan değil ama
http://www.tahribat.com/Online-Uyeler
şuraya bakarak
win7 yada win8.1 diyorum :S
-
tabiki 8.1
-
samaccc bunu yazdı
anladığımdan değil ama
http://www.tahribat.com/Online-Uyeler
şuraya bakarak
win7 yada win8.1 diyorum :S
mantıklı hocam :)
-
Tabiki güncel sürüm,
-
Peki bende birşey sorayım. HP Dv5 1225et Laptop var. Web sitesindeki driverlar vista ve win7.. win 8.1 için driver bulmada sorun yaşar mıyım ? yada nerden bulabilirim.
-
8 kullananlar 8.1e geç mutlaka diyor. ben direkt 8.1 kurdum geçen gün. bi sıkıntı yok. 8 herhalde biraz sıkıntılıymış.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Peki bende birşey sorayım. HP Dv5 1225et Laptop var. Web sitesindeki driverlar vista ve win7.. win 8.1 için driver bulmada sorun yaşar mıyım ? yada nerden bulabilirim.
Vista sürücüleri 7'de rahatlıkla kullanılabilir fakat imzalı olması lazım. Düzgün 7 sürücüleri de 8 ve 8.1'de çalışır. Çok eski bir donanım değilse Win8 sürücüleri rahatlıkla bulunabilir.
En güzel yöntem Aida64 gibi bir programla ya da Device id'lere bakarak sürücüleri indirmek.
-
Ben 8.1 kullanıyorum gayet iyi sorunu yok. Biraz alışma dönemi oldu ama taş gibi sistem vala :)
-
YeniHarman bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Vista sürücüleri 7'de rahatlıkla kullanılabilir fakat imzalı olması lazım. Düzgün 7 sürücüleri de 8 ve 8.1'de çalışır. Çok eski bir donanım değilse Win8 sürücüleri rahatlıkla bulunabilir.
En güzel yöntem Aida64 gibi bir programla ya da Device id'lere bakarak sürücüleri indirmek.
Slim Driver filan varda bilmiyorum şuan karar aşamasındayım. 4-5 yılı geçmemiştir donanımlar çok eski sayılmaz ama bi deneyelim bakalım :)
-
8.1 nvidia quadro 1000 m serisi ekran kartlı notebooklarda sorunlu. Ekran kartı nvidia quadro değilse tabi ki 8.1