Win 8 Mi Win 8.1 Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

8.1 tabiki.8deki bi sürü açık bug vs herşey 8.1 de kapatıldı.birde 8.1 son kullanıcı için (yani sen) daha elastik bir yapıda.en küçük örnek

8de ekranı 2ye bölebiliyorsun fakat ekranın çeyreği ni bi kısım geri kalanını bi kısım a bölebiliordun.8.1 de istediğin büyüklükte bölebiliyorsun vs vs

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Peki bende birşey sorayım. HP Dv5 1225et Laptop var. Web sitesindeki driverlar vista ve win7.. win 8.1 için driver bulmada sorun yaşar mıyım ? yada nerden bulabilirim.

Vista sürücüleri 7'de rahatlıkla kullanılabilir fakat imzalı olması lazım. Düzgün 7 sürücüleri de 8 ve 8.1'de çalışır. Çok eski bir donanım değilse Win8 sürücüleri rahatlıkla bulunabilir.

En güzel yöntem Aida64 gibi bir programla ya da Device id'lere bakarak sürücüleri indirmek.

Ben format attıktan sonra windows update ile yüklüyorum driverların hepsini. Güncellemeleri denetleyince tüm driverları yüklüyor tabi yüklenmemişse.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

8 de hiç bir sıkıntı yoktu 8.1ilk çıktığında stabil değildi bir çok driver ve yazılım ile 

şuan güncellemelerle bir çok hata giderilmiş 8.1şuan çok iyi 

şunu unutmayın hiç bir şeyin ilk Çıktığı hali sağlam olmaz hemen günvellememekte fayda vardır 

biraz insallar kullansın hataları görsün giderilsin geçin 

daha bir çok yazılımın uyumluluk güncellemeleri bile hazır olmuyor yeni sürümlerle test aşamaları oluyor vs vs

Cevap:8.1 kullanabilirsin

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hazır konusu açılmışken şöyle sağlamından çalışan ellenmemiş 8.1 linki  var mı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Windows-Xp-Vista-7-8-Full-197010/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Tabiki güncel sürüm,

Windows ME, Windows Vista falan da bir zamanlar güncel sürümdü.

Metallica Rules
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    x bunu yazdı

hazır konusu açılmışken şöyle sağlamından çalışan ellenmemiş 8.1 linki  var mı

Ellenmemiş istiyorsan crack olayı zor oluyor kat.ph de var ayrıca 

folderid=93 de bunla ilgili ben konu açmıştım Silinmediyse orada ki sağlamdır 

kullanıyorum ben

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2020 Toplam Mesaj: 18