Win 8 Mi Win 8.1 Mi?
-
8.1 tabiki.8deki bi sürü açık bug vs herşey 8.1 de kapatıldı.birde 8.1 son kullanıcı için (yani sen) daha elastik bir yapıda.en küçük örnek
8de ekranı 2ye bölebiliyorsun fakat ekranın çeyreği ni bi kısım geri kalanını bi kısım a bölebiliordun.8.1 de istediğin büyüklükte bölebiliyorsun vs vs
-
YeniHarman bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Peki bende birşey sorayım. HP Dv5 1225et Laptop var. Web sitesindeki driverlar vista ve win7.. win 8.1 için driver bulmada sorun yaşar mıyım ? yada nerden bulabilirim.
Vista sürücüleri 7'de rahatlıkla kullanılabilir fakat imzalı olması lazım. Düzgün 7 sürücüleri de 8 ve 8.1'de çalışır. Çok eski bir donanım değilse Win8 sürücüleri rahatlıkla bulunabilir.
En güzel yöntem Aida64 gibi bir programla ya da Device id'lere bakarak sürücüleri indirmek.
Ben format attıktan sonra windows update ile yüklüyorum driverların hepsini. Güncellemeleri denetleyince tüm driverları yüklüyor tabi yüklenmemişse.
-
8 de hiç bir sıkıntı yoktu 8.1ilk çıktığında stabil değildi bir çok driver ve yazılım ile
şuan güncellemelerle bir çok hata giderilmiş 8.1şuan çok iyi
şunu unutmayın hiç bir şeyin ilk Çıktığı hali sağlam olmaz hemen günvellememekte fayda vardır
biraz insallar kullansın hataları görsün giderilsin geçin
daha bir çok yazılımın uyumluluk güncellemeleri bile hazır olmuyor yeni sürümlerle test aşamaları oluyor vs vs
Cevap:8.1 kullanabilirsin
-
hazır konusu açılmışken şöyle sağlamından çalışan ellenmemiş 8.1 linki var mı
-
http://www.tahribat.com/Forum-Windows-Xp-Vista-7-8-Full-197010/
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Tabiki güncel sürüm,
Windows ME, Windows Vista falan da bir zamanlar güncel sürümdü.
-
x bunu yazdı
hazır konusu açılmışken şöyle sağlamından çalışan ellenmemiş 8.1 linki var mı
Ellenmemiş istiyorsan crack olayı zor oluyor kat.ph de var ayrıca
folderid=93 de bunla ilgili ben konu açmıştım Silinmediyse orada ki sağlamdır
kullanıyorum ben